Monako otkrio ono što svi očekuju – Saša Obradović preuzima Zvezdu

Izvor: RTS, 08.Jun.2020, 21:34

Monako otkrio ono što svi očekuju – Saša Obradović preuzima Zvezdu

Košarkaški klub Monako na Tviteru se oprostio od dosadašnjeg trenera Saše Obradovića i otkrio da će nekadašnji reprezentativac preuzeti kormilo Crvene zvezde.
Kako se danima spekuliše u srpskim medijima, Saša Obradović biće novi trener košarkaša Crvene zvezde, što je, slučajno ili ne, na svom Tviter nalogu potvrdio >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i njegov dosadašnji klub Monako.

"Saša Obradović preuzeće Crvenu zvezdu, tim u kojem je ispisao legendu kao igrač. Monako bi želeo da se zahvali treneru Saši za sve što je doneo klubu", navodi se u obajvi kluba iz Kneževine.
Crvena zvezda je danas raskinula ugovor sa Draganom Šakotom, ali prvi čovek kluba sa Malog Kalemegdana nije želeo da otkrije ime novog šefa stručnog štaba.
Obradović je prethodnih dana govorio da su pregovori sa Zvezdom u toku i da ništa još nije završeno, ali je bivši klub nekadašnjeg reprezentativca otkrio vest koju svi željno iščekuju.
Pogledaj vesti o: Košarka,   Twiter

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Monako: Obradović je novi trener Zvezde

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Jun.2020

Košarkaški klub Monako zahvalio se večeras doskorašnjem treneru Saši Obradoviću i poželeo mu sve najbolje u Crvenoj zvezdi..."Saša Obradović se pridružio se Košarkaškom klubu Crvena zvezda, gde je postao legenda kao igrač. ASM Basket želi da se zahvali sjajnom treneru Saši na svemu što...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Kalinić je stigao i odmah se okružio Zvezdašima! (foto)

Izvor: Sportske.net, 09.Jun.2020, 09:08

Treba li ovo tumačiti kao neki nagoveštaj u jeku letnje pijace?..U poslednjih par nedelja, u medijima se sve češće mogu videti spekulacije da bi naš reprezentativac Nikola Kalinić mogao ovog leta da se vrati u Crvenu zvezdu, ukoliko najpre dođe do njegovog definitivnog rastanka sa Fenerbahčeom...Nešto...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.