Izvor: RTS, 10.Feb.2022, 18:20

Mirko Vičević više nije trener vaterpolista Zvezde

Mirko Vičević napustio je poziciju glavnog trenera vaterpolista Crvene zvezde.
Na utakmici protiv Šapca navijači Crvene zvezde razvili su transparent uz pogrdna skandiranja koja su bila usmerena protiv sopstvenog trenera.

Nakon ovog meča Crvena zvezda je odigrala 10:10 protiv Steaue u Ligi šampiona >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << , što nije, verovatno, željeni rezultat, ali u kontekstu ovih dešavanja verovatno nije bio ni sasvim neočekivan.
Vičević je odlučio da napusti klub i da se vrati u Kotor.
On je jedan od najboljih igrača planete svoje generacije, a posle igračke karijere kao trener predvodio je Kataro, sa kojim je osvojio LEN Kup 2010.godine. Predvodio je i mlađe selekcije Crne Gore, a bio je i kandidar za predsednika vaterpolo saveza ove zemlje.
Crvena zvezda, sa svoje strane, posle odlaska Aleksandra Filipovića i Mirka Vučevića mora da potraži i trećeg trenera u sezoni.
Crveno-beli, posle dva kruga kvalifikacija i baraž duela sa Savonom, igraju grupnu fazu Lige šampiona, pored, naravno, takmičenja u domaćim bazenima.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.