Milunović i Vulić: Bajern pokazao snagu, ali 3:0 je previše

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Sep.2019, 08:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milunović i Vulić: Bajern pokazao snagu, ali 3:0 je previše

Fudbaleri Crvene zvezde Nemanja Milunović i Miloš Vulić složili su se da je Bajern veliki tim, ali da je poraz od 3:0 na startu Lige šampiona previsok.

"Iskreno, ostaje žal što je do 80. minuta bilo 1:0, taj drugi i treći gol naivno smo primili. Branili smo se celu utakmicu, imali smo svojih šansi, ali...Bajern je pokazao snagu, znali smo da možemo da ih ugrozimo iz kontranapada, bila je ta šansa >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Marina, ali ostaje žal. Ovo 3:0 je malo previše", rekao je Milunović novinarima u Minhenu.

Mladi Vulić, koji je u nastavku zamenio Dušana Jovančića i debitovao u Ligi šampiona, istakao je da je ponosan što je imao priliku da igra protiv ekipe kao što nje Bajern i protiv igrača kao što su Levandovski, Kutinjo, Tijago...

"Borili amo se koliko smo mogli, mislim da smo mogli i bolje da prođemo, 3:0 je previše, ali sad se okrećemo derbiju. Imamo par dan da se spremimo, čeka nas teška utakmica i idemo na pobedu", poručio je Vulić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.