Milojević zabranio gledanje u tabelu i otkrio najveću brigu pred gostovanje na Karađorđu

Izvor: Sportske.net, 02.Nov.2018, 15:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević zabranio gledanje u tabelu i otkrio najveću brigu pred gostovanje na "Karađorđu"

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je danas da njegova ekipa ne sme da se opusti, iako na tabeli Super lige Srbije ima devet bodova prednosti, kao i da se nada velikoj podršci navijača protiv Proletera u Novom Sadu.

Fudbaleri Crvene zvezde u subotu od 15 časova gostuju najprijatnijem iznenađenju u Super ligi, ekipi Proletera >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << iz Novog Sada.

"Trudimo se da budemo najbolji i svaku utakmicu odigramo dobro. Prvenstvo je dugo, zato nema opuštanja. Niko ništa nije osvojio u oktobru, novembru ili decembru. Dobro je što ima dosta kvalitetnih timova koji pretenduju na mesto u plej-ofu, pored Radničkog i Partizana tu su Mladost, Čukarički, Napredak... Prvenstvo je zanimljivo i ne razmišljamo o bodovnoj razlici", rekao je Milojević novinarima na stadionu "Rajko Mitić".

Aktuelni šampion posle 14 odigranih utakmica ima devet bodova razlike u odnosu na drugoplasirani Radnički iz Niša, a čak trinaest u odnosu na "večitog" rivala.

"Računanje prednosti može samo da nam donese štetu, gledamo isključivo da se uvek prikažemo najbolje na terenu. Šampionska borba nije gotova, pregršt bodova je u opticaju, predstoji i podela pred plej-of... Gledanje tabele je na neki način zabranjena tema kod nas", dodao je on.

Šampionu Srbije ovo će biti treći duel između dva susreta sa Liverpulom, koji će potom ugostiti u utorak, 6. novembra, u četvrtom kolu Lige šampiona.

"Sigurno da nas čeka teška utakmica protiv ekipe koja u poslednje vreme ima jako dobre rezultate i igra baš dobar fudbal, i kod kuće i u gostima. Sigurno da je Proleter hit ove sezone u Superligi, ima spoj mladih igrača i povratnika, koji su imali dobre karijere pre povratka u klub. Spremićemo se na najbolji mogući način, poštujemo rivala koji ima pet vezanih pobeda i kod koga se vidi jasan pečat Dragana Radojičića, trenera koji se dokazao u Srbiji, a ima i titulu osvojenu u Crnoj Gori. Jedino što nas malo brine je stanje terena koji nije baš najbolji", rekao je Milojević.

Trener Zvezde imao je i poruku za navijače pred gostovanje u Novom Sadu, uz osvrt na zdravstveni bilten.

"Pozivam navijače da dođu u što većem broju i da nas podrže, jer to ovi momci stvarno zaslužuju. Što se tiče igračkog kadra, Ričmond Boaći sigurno neće igrati, a ostali su se vratili u stroj. (Marko) Marin je odigrao 90 minuta protiv Bačke, kao i Rodić posle povrede pete. Sada nemamo većih problema, malo nas muče virusi, videćemo još kakva je situacija sa Babićem koji je bio bolestan i čekam dozvolu lekara da li će biti na raspolaganju", rekao je Milojević.

On nije želeo da priča o Liverpulu, iako je svestan da ta utakmica privlači znatno više pažnje.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.