Milojević u Trnavi: Da ne verujem u prolaz ne bih bio ovde

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Avg.2018, 10:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević u Trnavi: Da ne verujem u prolaz ne bih bio ovde

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je danas da se ne opterećuje rezultatom iz prvog duela protiv Spartaka iz Trnave (1:1), iako priznaje da je protivnik bliži prolazu, ali da duboko veruje u pobedu i plasman u plej-of za Ligu šampiona.

"Pred nama je drugih 90 minuta u Trnavi i želimo da odigramo dobru utakmicu. Spartak >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je dobra i agresivna ekipa, to se videlo u Beogradu i u prednosti su zbog gola u gostima. Time se ne opterećujemo, trudićemo se da se borimo i odigramo najbolje što možemo", rekao je Milojević na konferenciji za medije u Trnavi.

Prema njegovim rečima, ne postoji teret u njegovom timu zbog remija 1:1 u Beogradu.

"Neko sam ko stalo veruje, tako i generalno u životu. Ne bih bio na ovom mestu da ne verujem, bez obzira na bilo koji rezultat. Veru niko ne može da oduzme, svi smo pozitivni", kaže trener crveno-belih.

Milojević ističe da su crveno-beli spremni i na provokacije i grubu igru.

"Spartak ima svoj stil i njega se drži. Ako pričamo o fudbalu postoje granice dozvoljenog...Ne interesuje me uloga favorita, niti je imamo i neće nas zavaravati takve stvari", rekao je on.

Podloga stadiona "Anton Malatinski" je u lošem stanju jer je trava izgorela, ali Milojević ističe da tu ništa ne može da se promeni u ovom trenutku.

"Stadion je impozantan, ali teren nije u najboljem stanju. To možemo samo da konstatujemo, ništa ne možemo da promenimo", zaključio je Milojević.

Pavkov: Sa mnogo samopouzdanja u Trnavu

Napadač Crvene zvezde Milan Pavkov, nakon debitantskih golova u crveno-belom dresu protiv Spartaka iz Subotice, izjavio je da ekipa sa mnogo samopouzdanja ide na revanš kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Spartaka iz Trnave.

Pavkov je protiv Subotičana prvi put bio starter na zvaničnom meču, a poverenje je vratio sa dva pogotka u trijumfu 3:0.

"Odradili smo na terenu sve ono o čemu smo pre utakmice pričali, odigrali smo pametno i strpljivo. Svaki igrač dobio je jasan zadatak šta treba da uradi na terenu, svi smo se pridržavali toga i tako smo i ostvarili svoj cilj. Najvažnije je bilo što smo zaista igrali bez oscilacija, na visokom nivou i to smo naplatili osvajanjem bodova", rekao je Pavkov za klupski sajt.

Prema njegovim rečima, golovi uvek znače napadaču, ali tim je na prvom mestu.

"Uvek je najbitnija ekipa, mnogo je važno da u svakom trenutku budemo sigurni u sebe, posebno sada pred evropski meč. Naravno da je i meni kao špicu mnogo važno što sam postigao golove, to je posao nas napadača. Jako sam zadovoljan i pun samopouzdanja pred revanš u Trnavi", poručio je Pavkov.

Stojković: Najbitniji meč sezone; Degenek: Idemo dalje

Fudbaleri Crvene zvezde Filip Stojković, Nikola Stojiljković i Miloš Degenek poručili su danas da očekuje veliku borbu protiv Spartaka iz Trnave i plasman u narednu rundu.

U prvom meču u Beogradu bilo je 1:1, pa je Zvezdi potreban najmanje gol u Slovačkoj za plasman u plej-of elitnog takmičenja i obezbeđenu grupnu fazu Lige Evrope, što je još najmanje osam evropskih utakmica.

"Očekuje nas najbitnija utakmica u ovoj sezoni, utakmica koja nam određuje da li ćemo igrati u Evropi i svima će nam mnogo značiti da pobedimo. Nadam se da ćemo imati i malo sreće, što se tiče kvaliteta mislim da je na našoj strani", izjavio je Stojković za klupski sajt.

Napadač Nikola Stojiljković dodao je da očekuje istu utakmicu kao u Beogradu.

"Od početka će biti "tvrdo". Ako postignemo gol u prvom poluvremenu, mnogo toga će se promeniti i utakmica će se otvoriti", uveren je Stojiljković.

Slično misli i defanzivac Miloš Degenek.

"Spremni smo i fizički i psihički, znamo šta treba da uradimo. Idemo na pobedu i očekujemo da se plasiramo dalje. Očekujemo sličnu igru sa njihove strane. Mi ćemo da se organizujemo i da damo sve od sebe",rekao je Degenek.

Milojević u Trnavu poveo 20 fudbalera, bez Milića

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević na revanš meč protiv Spartaka iz Trnave poveo je 20 fudbalera, među kojima nije povređeni Nemanja Milić.

Takođe, baš kao ni protiv Suduve nema veterana kapitena Nenada Milijaša, koji je juče igrao protiv Spartaka iz Subotice.

Na spisku su: Golmani: Milan Borjan, Zoran Popović; Odbrana: Filip Stojković, Marko Gobeljić, Vujadin Savić, Miloš Degenek, Srđan Babić, Milan Rodić; Vezni red: Nenad Krstičić, Branko Jovičić, Dušan Jovančić, Dejan Meleg, Lorenco Ebisilio, El Fardu Ben, Slavoljub Srnić, Nemanja Radonjić, Milan Jevtović, Veljko Simić; Napad: Milan Pavkov, Nikola Stojiljković.

Posebne mere obezbeđenje za "Delije" u Slovačkoj

Slovačka policija priprema posebne bezbedonosne mere za dolazak 2.000 navijača Crvene zvezde.

Crveno-beli su dobili 1.400 ulaznica za gostujući sektor, ali prema najavama očekuje se da veći broj stigne u Slovačku.

Lokalni list Šport ištiče da je duel sa Zvezdom "veliki dan" za Spartak i opisuje ga kao najvažniji u sezoni sa ulogom evropske jeseni, ali i u nastavku borbe za Ligu šampiona.

Utakmica između Spartaka i Crvene zvezde igra se sutra od 20.30 sati.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.