Milojević pred Vojvodinu: Neka im krene posle naše utakmice

Izvor: B92, 01.Sep.2018, 18:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević pred Vojvodinu: Neka im krene posle naše utakmice

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je uoči meča 7. kola Superlige i gostovanja Vojvodini da rival igra mnogo bolje nego što pokazuje bodovni saldo.

"Idemo u Novi Sad da odigramo utakmicu protiv jako dobrog kluba. Istorija Vojvodine pokazuje njenu vrednost. Uvek je lepo igrati na „Karađorđu“ pred Novosađanima, taj grad mi je drag, a i moj sin sada igra za Vojvodinu. Očekuje nas jako teška utakmica, pravi derbi, spremićemo se na najbolji mogući način >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da se prikažemo u najboljem svetlu. Očekujem da publika bude zadovoljna i da svi uživamo. Pozvao bih naše navijače da nas podrže, očekujem dobar fudbal i spektakl", rekao je Milojević.

Za predstojećeg rivala, sa kojim će Zvezda igrati u nedelju od 19 sati, imao je samo reči hvale.

"Ekipa je bolja nego što bodovi pokazuju. Gledao sam Vojvodinu uživo zbog sina, mislim da im je ova godina prekretnica, stvara se novi tim i to nije lako. Na poslednjem meču je imala četiri igrača rođenih 1998. godine, okrenula se pravom putu po meni i razvijanju mladih igrača pored iskusnih. Uz dobro vođenje od strane trenera Aleksandra Veselinovića, koji je veliki radnik, imaju dobru budućnost. Nama trenerima je potrebno vreme koje nemamo, ali mislim da je Vojvodina na pravom putu. Neka im krene posle naše utakmice".

Duel sa Novosađanima stiže posle istorijskog uspeha i plasmana šampiona Srbije u grupnu fazu Lige šampiona, ali Milojević ne sumnja da će njegovi igrači biti maksimalno fokusirani meč u Superligi.

"Biću ljut ako tako ne bude, jer onda nismo to što jesmo. Doživeli su igrači emotivno pražnjenje, ali to mora da se prevaziđe, takav nam je posao i ne smemo da zaboravljamo sledeću utakmicu i obaveze koje nas čekaju. Mislim da su mi na treningu pokazali da su arhivirali veliki meč sa Salcburgom i da nam je sada najvažniji derbi sa Vojvodinom".

Milojević se osvrnuo na težak period i izuzetno gust raspored utakmica, odnosno na to što su već do početka septembra imali zahtevne izazove.

"Uvek je ovaj period jako težak posle jula i avgusta. Imali smo malo takmičenje u kojem već krajem avgusta ostvarujete ciljeve. Sigurno da je bio veći naboj na evropskoj sceni, dok je prvenstvo dosta dugačko sa mnogo više utakmice i neke nepredviđene stvari možete da stignete da ispravite. Donekle je rasterećujuće, ali ne možemo ipak mi tako da razmišljamo", završio je Milojević.

On u Novom Sadu neće moći da računa na i dalje povređenog Nikolu Stojiljkovića, koji će se u stroj vratiti posle reprezentativne pauze, dok će Milan Pavkov biti na raspolaganju, iako zbog rasekotine ima pet kopči na glavi.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Milojević pred Vojvodinu: Neka im krene posle naše utakmice

Izvor: Vesti-online.com, 01.Sep.2018

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je uoči meča 7. kola Superlige i gostovanja Vojvodini da rival igra mnogo bolje nego što pokazuje bodovni saldo...- Idemo u Novi Sad da odigramo utakmicu protiv jako dobrog kluba. Istorija Vojvodine pokazuje njenu vrednost. Uvek je lepo igrati na „Karađorđu“...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.