Milojević pred Kopenhagen: Nije prijatno zbog povreda, ali izgovori nisu potrebni

Izvor: B92, 12.Avg.2019, 18:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević pred Kopenhagen: Nije prijatno zbog povreda, ali izgovori nisu potrebni

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da veliki broj povređenih fudbalera otežava situaciju, ali da ne želi izgovore pred revanš sa Kopenhagenom.

"Čim nemate neke igrače, to otežava situaciju. Ali, to ne sme da bude alibi. Nisu mi potrebni izgovori za bilo šta. Verujem u igrače koji su tu i da će dati sve od sebe. Nije prijatno, ali ne treba pričati o tome. Povrede su takve da neće moći >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da nastupe", rekao je Milojević na konferenciji za novinare u Danskoj.

Zvezda će sutra od 20.00 gostovati Kopenhagenu u revanšu trećeg kola kvalfikacija za Ligu šampiona. Prva utakmica završena je 1:1. Milojević neće moći da računa na povređene Milana Pavkova, El Fardua Bena i Srđana Babića.

"Spremili smo se da igramo dobro, hrabro, mušku utakmicu, onako kako znamo da igramo. Protivnik je jak, Kopenhagen je u prednosti, ali imamo 90 minuta da damo sve od sebe", kazao je trener Zvezde.

Ponovo je pohvalno govorio o Kopenhagenu.

"Kopehagen ima svoj sistem i način rada. Ne očekujem da bude nešto drugačije sada. To je ekipa koja se nikad nije prilagođavala protivniku kada igra kod kuće pred svojom publikom", kazao je Milojević.

Upitan da li očekuje bolje suđenje nego u Beogradu kratko je odgovorio: "Ne treba pričati o tome".

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Milojević ima dosta problema, ali je iz Kopenhagena poslao pravu poruku!

Izvor: Sportske.net, 12.Avg.2019

Najbolji mogući pristup u datim okolnostima!..Trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je danas da veliki broj povređenih fudbalera otežava situaciju, ali da ne želi izgovore pred revanš sa Kopenhagenom..."Čim nemate neke igrače, to otežava situaciju. Ali, to ne sme da bude alibi. Nisu mi...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.