Milojević posle žreba: I ove godine ćemo predstavljati Srbiju na pravi način

Izvor: 011vodič.com, 29.Avg.2019, 21:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević posle žreba: I ove godine ćemo predstavljati Srbiju na pravi način

Šef stručnog štaba Crvene zvezde Vladan Milojević izneo je utiske posle žreba za grupnu fazu Lige šampiona održanog u Monaku. Naš prvak će igrati u grupi B sa Bajernom, Totenhemom i Olimpijakosom.
Kvota u MaxBetu na pobedu Mančester junajteda protiv Sautemptona je 2.10.
– Na ovom nivou takmičenja nema lakih protivnika. Trideset dva vrhunska tima našla su se ove godine, >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << kao i svake prethodne, u grupnoj fazi. Na žrebu smo izvukli grupu za koju možemo reći da nije ni najlakša, a ni najteža. Svakako su u pitanju jaki timovi, ali pokazali smo već da znamo da igramo utakmice u Evropi i verujem da ćemo se nositi sa ovim protivnicima – istakao je Milojević.
On smatra da njegovi izabranici neće nikome biti lak plen.
– Stekli smo važno iskustvo u Evropi u prethodne dve sezone. Ova generacija je krenula od Lige Evrope i došla do Lige šampiona. Sada smo opet u najjačem evropskom takmičenju i sve ono što smo doživeli do sada će nam mnogo značiti. Prošle sezone smo bili u grupi koju su svi nazivali „grupa smrti“, ali smo pokazali da možemo da osvojimo bodove i da nikom nije lako sa Crvenom zvezdom. Zbog toga verujem da ćemo i ove godine na pravi način predstaviti našu klub i zemlju.
Milojević će ponovo gostovati u Grčkoj, u kojoj je proveo veliki deo života.
– Naša velika snaga su navijači. Pokazali su da su zaista 12. igrač. Evropski timovi koji dolaze na Marakanu imali su priliku da osete kakva je ovde atmosfera. Nikome nije lako da igra pred sjajnim “delijama”. Srećan sam što će Srbija i navijači Crvene zvezde uživati u tri fantastične fudbalske predstave. Publika će imati prilike da prati odmeravanje snaga sa velikim evropskim ekipama, a verujem da će posebna poslastica za zvezdaše biti utakmica sa bratskim Olimpijakosom – zaključio je Milojević

The post Milojević posle žreba: I ove godine ćemo predstavljati Srbiju na pravi način appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milojević o grupi: Ni najteža, ni najlakša... U „grupi smrti“ smo stekli iskustvo

Izvor: MozzartSport.com, 29.Avg.2019

Vladan Milojević se vraća u Grčku. Na sreću Zvezdinih navijača, samo na utakmicu protiv Olimpijakosa u Ligi šampiona. Čeka ga i novi dvomeč sa Englezima, ali i izazov protiv velikog Bajerna. To je epilog današnjeg žreba za grupnu fazu Lige šampiona. Milojević je mirno prokomentarisao žreb...

Nastavak na MozzartSport.com...

Milojević: Pokazali smo da znamo kako se igra u Evropi

Izvor: RTS, 29.Avg.2019

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević, nakon što je njegov tim dobio Bajern, Totenhem i Olimpijakos na žrebu u Ligi šampiona, kaže da je i prošle godine pokazao da može da igra sa najjačima. . "Na ovom nivou...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.