Milojević otkrio tajnu, Zvezdini igrači za ovo nisu znali!

Izvor: Sportske.net, 19.Dec.2019, 18:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević otkrio tajnu, Zvezdini igrači za ovo nisu znali!

Pre kog vremena je sada već bivši Zvezdin šef struke doneo odluku?

Juče su se najpre pojavile sve glasnije spekulacije, a onda u sredu uveče, postalo je jasno da Vladan Milojević odlazi sa mesta trenera Crvene zvezde.

Danas je to i ozvaničeno na konferenciji za medije, na kojoj je Milojević otkrio i jednu tajnu.

Naime, odluku o odlasku iz Zvezde doneo je još pre utakmice sa Olimpijakosom, tako da ishod tog meča nije ni na koji način >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << uticao na ovakav epilog.

''Isto bih uradio i da smo prošli dalje. Igrači to nisu znali, jednostavno nisam hteo da pričam sa njima o tome, već sam ih pustio da budu fokusirani na teren, jer samo je Zvezda bitna, nikakav pojedinac nije iznad kluba.







Meni je drago što smo uspeli da pokažemo Srbiji da možete da se plasirate u Ligu šampiona i da samo treba vredno raditi, truditi se i imati energiju.







Konačno smo probili tu barijeru, prebacili smo negativnu u pozitivnu energiju i nadam se da će i moj naslednik ići u tom pravcu. Sve je moguće, ako se dovoljno veruje'', izjavio je Milojević.

Njegov naslednik na klupi Crvene zvezde biće Dejan Stanković, koji će u petak biti i zvanično predstavljen u toj ulozi.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.