Milojević ni reč o aferi nameštaljka, francuskom novinaru se to nije svidelo

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Dec.2018, 13:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević ni reč o "aferi nameštaljka", francuskom novinaru se to nije svidelo

Crvena zvezda u utorak dočekuje PSŽ u Ligi šampiona.

Crvena zvezda je doživela najubedljiviji poraz u klupskoj istoriji na evropskoj sceni protiv PSŽ-a u drugom kolu C grupe Lige šampiona (6:1), a taj meč je imao i burno "treće poluvreme" zbog afere o navodnom nameštanju rezultata.

Francuskog novinara, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iz redakcije Monda zanimalo je Milojevićevo mišljenje o istrazi vezanoj za duel na "Parku prinčeva", odnosno kako je to uticalo na ekipu. ali je na ovo pitanje "odgovorila" Tatjana Šajković koja je vodila konferenciju.

- Tema ove konferencije je sutrašnji meč, pa ako imate pitanja u vezi sa time, možete da ga postavite - objasnila je Šajković.

Komentar francuskog novinara je bio "da on tako ne zamišlja konferenciju". Zatim je i napustio pres centar na stadionu "Rajko Mitić".

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.