Milojević ne bira protivnika, a Milanović tvrdi da je Zvezda favorit

Izvor: Sportske.net, 13.Mar.2019, 22:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević ne bira protivnika, a Milanović tvrdi da je Zvezda favorit

Nijedan trener nije bio nezadovoljan posle četvrtfinala Kupa Srbije

Crvena zvezda je prošla u polufinale kupa, iako je današnji meč protiv Radnika neočekivano postao zanimljiv u finišu meča. Ipak, Vladan Milojević je bio zadovoljan.

"U vrlo kratkom perio smo igrali ponovo. Rekao sam u pripremi i ponavljam sada, mislim da Radnik prvi put od kad je u Super ligi ima dobru ekipu i to se vidi. Ova igra je apsolutno stvar trenera Milana Milanovića >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i na tome mu čestitam, samo neka nastavi ovako.

Imali smo posed, mislim da smo mogli ranije da rešimo, da damo taj treći gol. Ti udarci iz daljine, trebalo je da budemo odlučniji, da se preuzme odgovornost. Sve u svemu zadovoljan sam kako smo odigrali, čestitam Radniku, želim im sve najbolje u nastavku takmičenju
", rekao je Milojević.

Zvezda je povela 2:0, ali je u finišu meča Radnik smanjio iz penala, a onda imao i korner. Na kraju, Zvezda je očekivano u finalu, a žreb je u petak.

"Neću da zvučim neskromno, nemam nikakvih želja. Znali smo da je danas značajno jer se igra jedna utakmica. Nikad ne znate u kupu, evo danas se sve svelo na 'ekstra tajm', em gol, em korner. Mislim, za sada su ove četiri ekipe pokazale najviše za ovu sezonu. Sve u svemu, koji god protivnik da bude, nemamo posebnih želja", rekao je Milojević.

Navijači su danas uputili Milojeviću zahvalnicu za seriju od 52 utakmice bez poraza, transparentom i bakljadom.

"Prelepo, to samo oni znaju da prirede. Znate kako kad dobijete u svojoj drugoj kući, a moja porodica i moja familija su mi prva porodica, a ovo je druga. Ja njih gledam kao svoju najbližu familiju. Hvala im, to su jako lepi trenuci koje treba da doživite. Ja sam sanjao da budem tu i ta želja mi se ostvarila. To je samo podstrek da se još više trudim za dobrobit Zvezde", rekao je Milojević.

Trener Radnika Milan Milanović rekao je prosto da je Zvezda bila bolja, ali je i on imao razloga za zadovoljstvo.

"Čestitam Zvezdi na pobedi, bili su jači, bolje su igrali, posebno prvo poluvreme i zasluženo su nas pobedili. To je i neka realnost, iako je kup, nije došlo do iznenađenja. Mogu da budem zadovoljan što smo uspeli da pariramo i što smo se prikazali u najboljem izdanju.

Ne znam da li znate, ali ovo je prvi gol koji je Radnik dao na 'Marakani'. Raduje me činjenica da smo napredovali u igri i da smo prezentovali smo par dobrih mladih igrača. Ranije nije bio slučaj u Radniku, sada se pojavljuju mladi i talentovani igrači
", rekao je popularni "Švaba".

Novinari su pitali trenera Radnika koga vidi u finalu kupa.

"Ima i neko polufinale pre toga. U svakom slučaju, Zvezda je favorit, oni su ubedljivo najbolja ekipa u našoj zemlji. Mislim da je Zvezda sigurno u finalu, a za ostale ekipe - videćemo. Radnički igra sve bolje, a Partizan dobro prolazi u kupu", rekao je Milanović.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Milojević: Nemam posebnih želja u polufinalu; Milanović: Zvezda favorit za osvajanje kupa

Izvor: MozzartSport.com, 13.Mar.2019

Trener Crvene zvezde zadovoljan je ostvarenim plasmanom polufinale Kupa Srbije i igrom svoje ekipe u četvrtfinalu protiv Radnika iz Surdulice. Crveno-beli su slavili rezultatom 2:1, zahvaljujući golovima Mirka Ivanića i Mohameda el Fardua Bena, dok je u samoj završnici kratku neizvesnost u meč uneo...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.