Milojević najdražom pobedom najavio odlazak iz Zvezde

Izvor: RTS, 15.Dec.2019, 18:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević "najdražom pobedom" najavio odlazak iz Zvezde

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević možda je vodio poslednju utakmicu sa klupe crveno-belih.
Nakon pobede nad Čukaričkim, kojom je Zvezda spustila zavesu na polusezonu, Milojević je nagovestio da mu je bila poslednja na klupi crveno-belih.

Na pitanje novinara da prokomentariše polusezonu, odnosno da li su ispunjena očekivanja, Milojević je dao odgovor posle kojeg će se podići >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << prašina.
"Ja bih da pričam o današnjoj utakmici. Ispostaviće se da mi je ovo bila najdraža utakmica i najdraža pobeda. Prijatno", rekao je Milojević kraj terena i otišao ka svlačionici. 
On se nije pojavio na konferenciji za novinare, iz privatnih razloga. 
Milojević je u Zvezdu došao u junu 2017. godine, a postao je prvi trener od Miljana Miljanića koji je osvojio tri uzastopne titule sa Zvezdom. 
Takođe, prestigao je Miljanića na listi trenera po broju evropskih utakmica na klupi Crvene zvezde, čime je srušio rekord star 45 godina. 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Misteriozni Milojević: Ispostaviće se da mi je ovo najdraža pobeda; Mrkela smiruje: Vladan ima ugovor sa Zvezdom

Izvor: Večernje novosti, 15.Dec.2019

Trener Crvene zvezde u kratkoj izjavi posle meča najavio odlazak sa "Marakane". Međutim, sportski direktor crveno-belih smiruje situaciju Trener Crvene zvezde Vladan Milojević u kratkoj izjavi posle meča najavio odlazak sa "Marakane". Naime, voditeljka Arene pokušala je da pita...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.