Milojević mešao karte, Brazilac na terenu posle mesec dana! (SASTAVI)

Izvor: Sportske.net, 21.Nov.2018, 15:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević mešao karte, Brazilac na terenu posle mesec dana! (SASTAVI)

Prvu utakmicu u poslednjem ovogodišnjem ciklusu fudbaleri Crvene zvezde igraju danas na svom terenu u okviru 1/8 finala nacionalnog kupa.

Početak kraja jesenjeg dela sezone i kalendarske godine za fudbalere Crvene zvezde startuje današnjom utakmicom sa TSC-om u osmini finala Kupa Srbije.

Crveno-beli će do odlaska na zimsku pauzu odigrati osam utakmica, a današnja je iz kategorije odloženih >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << zbog obaveza koje je tim Vladana Milojevića imao u Ligi šampiona.

Kako u minulim godinama Zvezda nije imala uspeha u Kupu Srbije, a poznato je da je primarni cilj za ovu sezonu "dupla kruna", tako današnji duel sa drugoligašem iz Bačke Topole ima poseban značaj.

Trener Vladan Milojević imao je mnogo kadrovskih problema pred današnju utakmicu, pa je i bilo očekivano da na teren izvede kombinovani sastav.

Utakmicu sa TSC-om iz Bačke Topole počeće sledeća jedanaestorica: Popović - Gobeljić, Sumaila, Babić, Hajdin - Jovičić, Krstičić - Kafu, Marin, Simić - Stojiljković.

Od igrača kojih dugo nije bilo u timu izdvaja se Džonatan Kafu koji je poslednju takmičarsku utakmicu u Zvezdinom dresu odigrao 20. oktobra protiv Rada.

Gosti iz Bačke Topole nastupiće u sastavu: Jorgić - Bečelić, Skopljak, Lalić, Varga - Plavšić, Finković - Denković, Milisavljević, Bastajić - Damjanović.

Meč počinje u 15 časova.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.