Milojević čeka milionsku uplatu, uskoro na novom zadatku!

Izvor: Sportske.net, 21.Feb.2020, 15:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević čeka milionsku uplatu, uskoro na novom zadatku!

Izgleda da je sve gotovo.

Prethodnih dana pojavila se informacija da će bivši trener Crvene zvezde Vladan Milojević uskoro preuzeti ekipu Al Ahlija iz Saudijske Arabije.

Sada lokalni mediji javljaju da je dogovor između dve strane postignut, te da će Srbin preuzeti ekipu čim na njegov račun legne 50 procenata od 2,5 miliona evra po sezoni koliko će inkasirati.

Milojević je dogovorio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << saradnju u trajanju od godinu i po dana, pa će po svemu sudeći uskoro preuzeti tim koji na terenu predvodi doskorašnji kapiten Zvezde Marko Marin.

Bio bi to prvi angažman nakon boravka u Zvezdi gde je u dva navrata igrao Ligu šampiona, dok se jednom plasirao u Ligu Evrope.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.