Milojević analizira Suduvu, šta se promenilo kod Litvanaca u odnosu na prošlu godinu?

Izvor: Sportske.net, 18.Jun.2019, 18:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević analizira Suduvu, šta se promenilo kod Litvanaca u odnosu na prošlu godinu?

Trener Crvene zvezde odmah posle žreba ozbiljno pristupio analizi prvog rivala u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Crvena zvezda i Suduva su stari znanci, srpski šampion je prošle godine u drugom kolu kvaluifikacija za Ligu šampiona dobio oba meča protiv Litvanaca (3:0 i 2:0), pa imajući to u vidu Suduva je danas bila i jedan od najpoželjnijih Zvezdinih rivala uoči žreba. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Šta posle žreba kaže trener Vladan Milojević?

On se oglasio u izjavi za klupski sajt i već započeo analizu protivnika.

''Igrali smo sa Suduvom prošle godine. Dobro se poznajemo, poznaju i oni nas. Imaju dosta igrača sa prostora bivše Jugoslavije, to su njihovi nosioci igre. Tu je Živanović, Čađenović, kao i dosta igrača koji su nastupali u Hrvatskoj. Sigurno treba obratiti pažnju na njih. Još uvek je rano, ali sigurno ćemo detaljno analizirati protivnika'', rekao je Milojević.

Suduva je posle 14 kola u šampionatu Litvanije prva na tabeli, njihovo prvenstvo je u punom jeku, a šta se kadrovski promenilo kod njih u odnosu na prošlu godinu?

''Gledajući njihovu ekipu danas vidim da su zadržali sedmoricu ili osmoricu igrača, trener im je isti, prvaci su svoje zemlje i sigurno ih treba poštovati.







Igraju sa trojicom fudbalera u odbrambenoj liniji, i dalje su u formaciji 3-5-2 i imaju visoke igrače. Igru uglavnom baziraju na prekidima i dugim loptama.







Ne bih želeo da mnogo pažnje obraćamo na prošlogodišnji susret, ova utakmica će biti posebna. Odmerićemo snage sa dobrim i kvalitetnim protivnikom, treba da se spremimo kao što smo se spremali poslednje dve godine, da budmeo maksimalno fokusirani za obe utakmice'', objašnjava Milojević.

Na kraju, Milojević je napravio osvrt i na aktuelne pripreme Crvene zvezde, najpre na Zlatiboru, a sada i u Austriji.

''Dobro je što su igrači motivisani, sve zahteve koje postavljam pred njih izvršavaju vrlo lako.







Ekipa je bez velikih promena u odnosu na prošlu godinu, što meni mnogo olakšava posao, jer sada već možemo da se bavimo i nekim detaljima u igri koji su nam falili i koje želimo da unapredimo. Formu ćemo brusiti kroz prijateljske utakmice.







Prednost Suduve je što su oni već u takmičarskom ritmu, tako je bilo i prošle godine. Mislim da ćemo kroz jake protivnike koje imamo na pripremama uspeti da dođemo do željene forme na startu kvalifikacija za Ligu šampiona'', zaključio je Milojević.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.