Milojević: Zvezda je i dalje favorit za titulu

Izvor: B92, 26.Okt.2019, 22:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević: Zvezda je i dalje favorit za titulu

Trener Mege Dejan Milojević rekao je da je Crvena zvezda i dalje favorit za titulu u ABA ligi i istakao da njegova ekipa želi da se nadigrava sa crveno-belima.

"U nedelju igramo protiv Crvene zvezde koja, iako ima dva poraza na početku ABA, svakako je i dalje favorit za titulu. Imaju izuzetno kvalitetan i iskusan tim sa dugačkom klupom. Doživeli su dva poraza na početku lige, što nije karakteristično za Zvezdu, pa se svakako može očekivati i njihova reakcija >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na terenu", rekao je Milojević.

Košarkaši Mege sutra nastavljaju takmičenje u ABA ligi kada će u okviru četvrtog kola gostovati u Železniku ekipi Crvene zvezde. Posle tri odigrana kola ABA lige, Mega i Crvena zvezda imaju skor 1-2.

"Posle pobede nad Zadrom u prethodnom kolu svakako sa manjim pritiskom ulazimo u ovaj meč. Imali smo promene u ekipi kao i neke zdravstvene probleme igrača, ali svakako želimo da se nadigravamo sa Crvenom zvezdom", rekao je Milojević.

"Za to je potrebna dobra energija na terenu, agresivna odbrana i koncentracija tokom svih 40 minuta. Za šta će to biti dovoljno na kraju, videćemo, ali su ovakvi mečevi svakako dobra prilika da vidimo gde se nalazimo u odnosu na najkvalitetnije ekipe u ligi", dodao je trener Mege.

Trener Mege na ovom meču zbog povrede neće moći da računa na Blaža Mesičeka dok će povratnik u redove Mege Nenad Miljenović biti spreman za meč. Plejmejker Mege Ognjen Čarapić rekao je da njegova ekipa mora pre svega da odgovori energetski na terenu.

"Crvena zvezda je apsolutni favorit, radi se o veoma kvalitetnoj ekipi. Promenili su trenera, ali sigurno je da će učiniti sve da poprave utisak iz nekih prethodnih utakmica i neočekivanih poraza. Na nama je da damo sve od sebe, da odgovorimo energetski na terenu i odigramo dobru utakmicu. Ako nam se ukaže šansa za nešto više, nadam se da ćemo je iskoristiti", rekao je Čarapić.

Utakmica između Crvene zvezde i Mega Bemaksa na programu je sutra od 17.00 u hali FMP-a u Železniku.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.