Milojević: Znali smo s kim igramo, žal zbog primljenih golova

Izvor: RTS, 18.Sep.2019, 23:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević: Znali smo s kim igramo, žal zbog primljenih golova

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević govorio je za RTS posle utakmice njegovog tima sa minhenskim Bajernom.
"Znali smo s kim igramo. Bajern je pretendent na osvajanje Lige šampiona. Ambijent je bio predivan", počeo je Milojević, a potom dodao:
"Očekivali smo ovakvu utakmicu. Znali smo kako izgleda kontinuirani napad Bajerna. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Oni su jako strpljivi, imaju mnogo tehnički izrazito obučenih igrača i brzinu na bokovima", rekao je Milojević i dodao da je osnovni problem Crvene zvezde u ovom meču bilo obezbeđivanje poseda po osvajanju lopte.

I pored toga, ističe Milojević, Zvezda je imala nekoliko izglednih situacija u prvom poluvremenu.
"Drugim poluvremenom sam zadovoljniji. Izmene, Boaći i Vulić, doneli su nam mirnoću", zaključio je Milojević, kome su zasmetali načini na koje su golove postigli fudbaleri Bajerna u drugom delu meča.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

NUŽNE PROMENE Dokle će Milojević zbog nekih igrača da seče granu na kojoj sedi?

Izvor: 011vodič.com, 19.Sep.2019, 14:00

Rekao, pa delimično porekao… Posle meča sa Inđijom trener Crvene zvezde Vladan Milojević je poručio da gubi strpljenje s nekim igračima. Izgleda da je čovek jako trpeljiv…. Kvota naše kladionice na pobedu PSV protiv Sportinga je 1.75.. Za neke Milojević nije imao strpljenja (Ebisilio,...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.