Milojević: Vidi se velika razlika u klasi, top nivo PSŽ

Izvor: N1 televizija, 03.Okt.2018, 21:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević: Vidi se velika razlika u klasi, top nivo PSŽ

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević istakao je posle poraza u Parizu od PSŽ u grupnoj fazi Lige šampiona (6:1), da je viđena očigledna razlika u kvalitetu u korist francuske ekipe.

"Mogli smo bolje, ali vidi se i velika razlika u klasi. Rekao sam da ćemo igrati protiv jako dobrih igrača. Imali su dosta šansi i da postignu još neki gol. Igraju fantastičan presing, da li smo mi mogli >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << bolje. Ono što je bitno jeste važno jeste da je ovo veliko iskustvo za nas. Ovo je top nivo, malo je reći da su njihovi igrači odlični. Impresioniran sam tim njihovim presingom, moramo da probamo da naučimo od njih. Udvajaju, utrajaju. Ima dosta stvari za analizu, čestitao bih svojim igračima bez obzira na poraz. Sigurno da možemo uvek bolje", rekao je Milojević.

Kako je Crvena zvezda igrala u Parizu možete pročitati OVDE.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.