Milojević: Utakmice u kojima se uči; Poćetino: Atmosfera kao u Argentini

Izvor: B92, 07.Nov.2019, 00:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević: Utakmice u kojima se uči; Poćetino: Atmosfera kao u Argentini

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević istakao je nakon 0:4 od Totenhema da nema šta da zameri svojim igračima.

Crveno-beli su doživeli treći poraz u četiri utakmice u Ligi šampiona, drugi od Spursa.

"Fantastična, brza ekipa. Pokušali smo da im pariramo i skratimo prostor. Ali, jednostavno to je njihov kvalitet. Nemam šta da zamerim svojim igračima. Ipak, je ovo nivo više. Rezultat nije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dobar, ali možemo da izvučemo dosta pouka i da gradimo budućnost. Ima još dosta da se igra, daćemo sve od sebe. Imamo još mnogo da treniramo i da napredujemo. Hvala navijačima", rekao je Milojević.

Menadžer Totenhema Maurisio Poćetino je istakao atmosferu na "Rajku Mitiću".



"U fudbalu se nikad ne zna. Imali su šanse. Mi smo koristili naše šanse. Važno je da smo igrali na potrebnom nivou, na nivou na kojem smo odigrali i u Londonu. Atmosfera je bila fantastična. Bilo je sjajno iskustvo igrati ovde, podsetila me je atmosfera na dane u Argentinu. Ovakva pobeda će nam vratiti samopouzadanje"
, kaže Poćetino.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.