Milojević: U Nišu nikad nije lako, Kosanović sjajno radi

Izvor: RTS, 22.Nov.2019, 15:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević: U Nišu nikad nije lako, Kosanović sjajno radi

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević izjavio je da očekuje težak derbi 17. kola Superlige protiv Radničkog u Nišu i poručio da neće kalkulisati sa timom, uprkos tome što već u utorak u Beograd stiže Bajern.
Trener Zvezde smatra da je Radnički dobra ekipa sa iskusnim trenerom.

"Radnički je sjajna ekipa koja pretenduje na visok plasman i imaju za cilj izlazak u Evropu. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Odlični su bili prošle godine, na početku ove sezone su imali probleme, ali su se popravili. Teško je gostovati Radničkom, imaju sjajnu publiku i uvek veliku podršku sa tribina. Njihov šef stručnog štaba Kosanović radi sjajan posao, iskusan je trener i ume da pripremi ekipu na pravi način. Siguran sam da će igrati čvrsto i agresivno, kao i da će biti zanimljiva utakmica", rekao je Milojević na konferenciji za medije.
Milojević je dodao da neće kalkulisati oko sastava tima.
"Ima dosta faktora koji utiču na to koje ću igrače da izaberem za utakmicu. Uvek razmišljamo o prvom narednom susretu i moram da naglasim da je nama prvenstvo prioritet. Nema potrebe da se ponavljam, ali svi znate da treba od osmorice da izaberem četvoricu stranaca i to mi pravi veliki problem. Teško je u takvoj situaciji pronaći kontinuitet i takmičarsku formu. Treba biti strpljiv sa svim igračima, a pogotovo sa strancima, zbog tog ograničenja. Jirku smo upravo zato i poslali u Radnički na pozajmicu, tamo je i Meleg, drago mi je što igraju", poručio je Milojević.
Utakmica između Radničkog i Crvene zvezde igra se u subotu od 16 sati.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.