Milojević: Sve u svemu, zadovoljan sam

Izvor: B92, 08.Feb.2019, 20:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević: Sve u svemu, zadovoljan sam

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da je zadovoljan pripremama u Turskoj i poslednjom proverom protiv Maribora.

"Sve u svemu, zadovoljan sam. Pogotovo jer smo 25 dana odvojeni od kuće. Igrači jedva čekaju da idu svojim porodicama. Raduje me odnos prema igri i to što novajlije pokazali da su dosta dobra pojačanja. Polako i oni treba da se integrišu", rekao je Milojević >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za televiziju Arenasport.

Zvezda je u Beleku pobedila Maribor sa 1:0, golom Marka Marina, i tako ostvarila trijumfe u svih pet pripremnih utakmica u Turskoj.

"Maribor je veoma ozbiljna ekipa. Mogu da kažem da sam zadovoljan. Možda sam se pribojavao poslednje utakmice pred polazak kući, da ne dođe do nekih problema, što se tiče povreda, ali je bilo dobro", kazao je trener crveno-belih.

Milojević ima veliki broj igrača na raspolaganju u drugom delu sezone.

"To je dobro. Veliki je kapital da imamo ovakve igrače. To su dobri momci, mnogo razgovaram sa svima. Imamo svi veliku želju da dođemo do cilja, a to je titula i kup. Ima i nepredviđenih stvari, povreda, kartona... Dobra je konkurencija, a na njima je da pružaju maksimum", rekao je Milojević.

Zvezda će prvu utakmicu u nastavku sezone igrati 16. februara protiv Vojvodine, u 22. kolu srpskog prvenstva.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.