Milojević: Svaki fudbaler Zvezde dužan da pruži maksimum, domaća titula prioritet

Izvor: Danas, 16.Avg.2019, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević: Svaki fudbaler Zvezde dužan da pruži maksimum, domaća titula prioritet

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je danas da je svaki fudbaler tog kluba u obavezi da pruži maksimum i pred duel sa Spartakom ponovio da je titula šampiona Srbije prioritet. Članak Milojević: Svaki fudbaler Zvezde dužan da pruži maksimum, domaća titula prioritet se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Milojević: Ja sam srećnik, pa neka ostane tako

Izvor: 011vodič.com, 16.Avg.2019

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da je svaki fudbaler tog kluba u obavezi da pruži maksimum i pred duel sa Spartakom ponovio da je titula šampiona Srbije prioritet.. U kladionici MaxBet je kvota na pobedu Crvene zvezde protiv Spartaka 1.30.. – Fokusirani smo na domaće prvenstvo,...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.