Milojević: Nismo postojali u prvom delu igre, gol čist!

Izvor: N1 televizija, 23.Sep.2018, 22:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević: Nismo postojali u prvom delu igre, gol čist!

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević je istakao posle remija sa Partizanom (1:1), da je njegova ekipa prikazala bolju igru u drugom poluvremenu, kao i da je sporni gol Ričmonda Boaćija regularan.

Partizan je u vođstvo došao u 33. minutu kada je gol postigao Rikardo Gomeš, dok je izjednačio u 74. minutu Ričmond Boaći, ali će se o golu Crvene zvezde dugo govoriti. Golman Partizana Vladimir Stojković je loptu skinuo sa gol linije, ali ostala je dilema da >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << li je lopta punim obimom prešla. Sudija Danilo Grujić je posle konsultacije sa pomoćnicima doneo odluku da je pogodak ispravan.

"Nismo ni postojali u prvom delu, napominjali smo, pričali, ali specifično je i ne možete da znate kad počne utakmica. Ovo je specifičan derbi, sa puno naboja, puno stvari, tako će biti i u budućnosti, takvi smo mi. Znali smo šta će i kako će da bude, ništa nas nije iznenadilo, ne možete u psihu igrača da uđete. Bili smo jako slabi u prvom poluvremenu. Žao mi je jer smo morali da napravimo par izmena. Partizanu je pripalo prvo poluvreme, a nama drugo. Došli smo po nešto više, ali fudbal je to. Idemo dalje", rekao je Milojević.

Zvezdin strateg je na konferenciji za medije rekao i da je gol Ričmonda Boaćija "čist kao suza".

"Gol je čist kao suza. Pogledali smo snimak odmah, a i pre početka konferencije za medije, ništa nije sporno. Gol tehnologija bi sigurno pokazala da je bio gol. Ne znam kako bi VAR funkcionisao kod nas. Voleo bih da VAR dođe prvo u Bugarsku, Bosnu i Crnu Goru. Tražio bi se VAR na svakih pet minuta, jednostavno mi smo takvi. Idemo u korak sa svetom i sigurno je da će jednog dana i koda nas doći ta tehnologija", kazao je Milojević.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.