Milojević: Nekad smo u sezoni igrali oko 36 utakmica...

Izvor: N1 televizija, 20.Nov.2018, 17:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević: Nekad smo u sezoni igrali oko 36 utakmica...

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević izjavio je da ima strpljenja, te da je siguran da će Kafu pokazati zašto je došao na Marakanu.

Srpski šampion će u sredu igrati meč osmine finala protiv TSC-a iz Bačke.

"Ulazimo u završni deo polusezone. Predstoji nam osam utakmica u dvadesetak dana. Iskoristili smo pauzu da se odmorimo, ali i kako bismo radili na pripremi za dolazeće izazove. >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Želja nam je da dođemo do završnice takmičenja", rekao je Milojević i dodao:

"Naš rival je dobra ekipa, sa visokim ambicijama, jedan od favorita u Prvoj ligi, odlično predvođen od strane gospodina Saba. Bez dileme nas očekuje zanimljiva, ali i teška utakmica."

Biće to 30. utakmica koju će Zvezda odigrati od početka sezone.

"Dueli Lige šampiona su znatno zahtevniji, iziskuju više trčanja i napora, rivali su na višem nivou i to je teško dočarati na treningu. Upravo zahtevnost internacionalnih mečeva manifestovala se na povrede. Igramo sreda-nedelja, ne želim da kukam, drago mi je da je tako jer volim utakmice, ali su napori veoma veliki. Ne treba zaboraviti da imamo i reprezentativce koji su izloženi dodatnim naporima. Nekad smo za celu sezonu igrali oko 36 ili 37 utakmica koliko ćemo sad odigrati za polusezonu."

Trener crveno-belih dodao je da je zadovoljan svim igračima u dosadašnjem delu sezone, pa i Brazilcem Džonatanom Kafuom.

"Očekivanja su velika, a ja sam strpljiv. Verujem da će Kafu da pokaže zbog čega je došao", zaključio je Milojević.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.