Milojević: Nedostajalo je sreće, ne zameram igračima

Izvor: Sportski Žurnal, 10.Feb.2014, 00:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević: Nedostajalo je sreće, ne zameram igračima

Trener Mega Vizure Dejan Milojević rekao je da je njegovoj ekipi u finalu Kupa Radivoja Koraća protiv Crvene zvezde nedostajalo sreće i da su crveno-beli zasluženo slavili.
– Nismo imali sreću, verovatno je još nismo zaslužili. Ko zna šta se sve može da se desi do kraja sezone. Svaka čast Zvezdi. Pokazali su kvalitet i da su bili favoriti. Ponosan sam na moje momke na način na koji smo igrali. Nije lako igrati u ovom ambijentu. Iz ove ekipe će biti >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << par vrhunski igrača – rekao je Milojević novinarima posle meča.
Zvezda je večeras u finalu Kupa Radivoja Koraća savladala Mega Vizuru sa 81:80, a napad za trijumf imala je ekipa Dejana Milojevića, ali su crveno-beli dobro odigrali odbranu i odbranili svoj koš.
– Trebao je Vasa Micić da dobije loptu. Zvezda je odigrala dobro, lopta je došla do Jokića. Takva je košarka i Zvezda je osvojila titulu. Značiće sigurno dosta ova utakmica. Znam svoj tim i znam da mogu da igraju pred punim tirbinama. To su hrabri momci. Jokić je bio izvanredan… Imaće on još mnogo šuteva koji će biti odlučujući – rekao je Milojević.
On je ocenio je da su njegovi igrači prerano došli do prednosti i dodao da nema šta da im zameri.
– Prerano smo došli do razlike, pa posle nismo dobro reagovali na njihovu zonu… Nije baš najlakše igrati na njihovu zonu. Nije ni realno očekivati da Mega igra svih 40 minuta tako. Ne zameram nikome ništa – kazao je Milojević.
Košarkaš Mege Vasilije Micić kazao je da je ekipa ostavila srce na terenu i da bi trofej u Kupu obeležio sezonu.
– Sreća je presudila. Da smo pobedili imali bismo razloga da slavimo. Naša najbolja utakmica u sezoni, a da smo osvojili ovaj trofej sezona bi bila znato bolji. Ostavili smo srce na terenu. Čestitam Zvezdi na tituli - kazao je Micić.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milojević: Nedostajalo je sreće, ne zameram igračima

Izvor: Kurir, 10.Feb.2014

BEOGRAD - Trener košarkaša Mega vizure Dejan Milojević rekao je večeras da je njegovoj ekipi u finalu Kupa Radivoja Koraća protiv Crvene zvezde nedostajalo sreće i da su crveno-beli zasluženo slavili..."Nismo imali sreću, verovatno je još nismo zaslužili. Ko zna šta se sve može da se desi...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.