Milojević: Kup je važan kao i prvenstvo; ne obaziremo se na LEkip

Izvor: RTS, 16.Okt.2018, 13:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević: Kup je važan kao i prvenstvo; ne obaziremo se na "L'Ekip"

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević, pred duel sa Dinamom u Vranju u šesnaestini finala Kupa Srbije, izjavio je da je osvajanje nacionalnog kupa podjednako važno kao odbrana šampionske titule. Milojević je istakao da na ekipu ne utiču navodi francuskog lista "L'Ekip" da je bilo pokušaja nečasnih radnji pre meča protiv Pari Sen Žermena u Ligi šampiona.
"Kup nije potcenjen, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << to je najmasovnije takmičenje i svima u Evropi donosi benefit. Dešavaju se iznenađenja, šansu imaju i niželigaši, kao u Engleskoj. Kao što je prvenstvo prioritet, tako je i Kup, trofej je u igri i jako nas interesuje", rekao je Milojević na konferenciji za novinare u Beogradu.

Za meč koji je trebalo ranije da se igra, ali je odložen jer je u terminu Kupa bio zakazan zaostali meč Napretka i Zvezde u Superligi, Milojević kaže još da očekuje spektakl u Vranju.
"Dinamo je sve utakmice igrao u Surdulici ove sezone, a sad će u Vranju, gde je imao veliku posetu i podršku. Verujem da ćemo je imati i mi".
Povrede muče Filipa Stojkovića i Milana Rodića, a pored njih Mohamed Ben, Miloš Degenek i Ričmond Boaći se još nisu vratili sa reprezentativnih obaveza.
"Stojković i Rodić su dobili povrede, ali nista nije strašno. Nadam se da će naš doktorski tim da im sanira povrede za meč protiv Rada. Iz reprezentacija još nisu došli Ben, Degenek i Boaći. Imam puno poverenje u sve igrače", zaključio je on.
Utakmica šesnaestine finala Kupa Srbije između Dinama i Crvene zvezde igra se sredu u Vranju od 18 sati.
Povodom pisanja francuskih medija da su tamošnje vlasti otvorile istragu nakon spekulacija da je neimenovani funkcioner Zvezde hteo da plati čak pet miliona evra na ubedljiv poraz u Parizu Milojević je istakao da te tvrdnje ne utiču na tim.
"Ne utiče to na ekipu, ne dotiče nas. Klub je dao saopštenje, ne bih da komentarišem. Ne obaziremo se na tu priču", rekao je Milojević.
On je dodao da sasvim normalno radi na treninzima i da ne postoji nikakav problem.
"Ekipa radi fenomenalno, ne vidim zašto bi bilo problema. Ponašamo se normalno i ne zanimaju nas ta pisanja", zaključio je on.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Vranje,   Liga Šampiona

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Crvena zvezda rutinski savladala Dinamo u Vranju

Izvor: RTS, 17.Okt.2018, 11:07

Dinamo – Crvena zvezda 0:2 (0:1). Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Dinamo u Vranju i plasirali se u osminu finala Kupa Srbije. Žreb za osminu finala Kupa Srbije održaće se u petak u 12 sati, u Kući fudbala u Staroj Pazovi. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.