Milojević: Daleko sam od velikih, nismo vežbali penale

Izvor: N1 televizija, 28.Avg.2018, 21:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević: Daleko sam od velikih, nismo vežbali penale

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević izjavio je da se ni on ni njegovi igrači ne boje revanša plej-ofa za Ligu šampiona sa Salcburgom.

"Ne vidim što bismo bili napeti, posle utakmice ide novi dan. Treniramo najbolje što možemo. Želeli smo da igramo ovo. Verujemo u sebe i ne plašimo se uspeha. Zašto bi se igrači plašili? Igraju za jedan od najboljih klubova u Evropi. Ovaj grb nas obavezuje >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << da damo sve od sebe. Videćemo kako će se završiti. Dobri smo, a ko će biti bolji znaće se posle meča", kazao je Milojević na konferenciji za medije.

U prvom meču u Beogradu rezultat je bio 0:0, iako je Zvezda imala dve sjajne šanse da dođe do pobede.

"Bio je tvrd taj meč, igran u upečatljivom ambijentu. Spremili smo se dobro. Salcburg ima samopouzdanja, ali imamo ga i mi. Salcburg je sigurno analizirao taj meč i to je njihov problem. Mi razmišljamo samo o našoj igri".

U slučaju pozitivnog rezultata, crveno-beli bi igrali grupnu fazu Lige šampiona prvi put u istoriji. To bi i za Milojevića bio veliki uspeh, koji mnogi pre njega nisu mogli da dostignu.

"Daleko sam od velikana Zvezde. Ne pripadam toj kategoriji. Miljan Miljanić i Ljupko Petrović su dali mnogo ovom klubu".

Na pitanje novinara da li su njegovi igrači vežbali penale, pošto su i oni u opticaju, Milojević je odgovorio:

"Nismo ih vežbali. Moje ekipe ne vežbaju penale".

Zvezdu će u Austriji bodriti veliki broj navijača. Tamošnji mediji najavljuju da će ih biti blizu 10.000.

"Znači nam to mnogo. Ljudi vole Zvezdu i interesovanje je veliko. Osetili smo podršku čim smo stigli. To je pokazatelj da smo učinili nešto. Doveli smo ljude do toga da putuju zbog Zvezde. To ovaj klub zaslužuje. Srce mi je puno", zaključio je Milojević, koji za revanš neće moći da računa na napadača Nikolu Stojiljkovića zbog povrede.

Uticaj navijača istakao je i desni bek Filip Stojković.

"U prvoj utakmici nismo imali sreće da nas podrži 50 hiljada naših navijača. Ali sada ćemo imati domaću atmosferu na ovom stadionu. Nadam se da će svi igrači biti spremni i orni. Veliki značaj, maksimalno smo pripremljeni", dodao je Stojković.

Utakmica Salcburg - Zvezda igra se u sredu od 21 čas na Red Bul areni.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.