Milojević: Bez reprezentativaca protiv Dinama

Izvor: BKTV News, 16.Okt.2018, 12:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević: Bez reprezentativaca protiv Dinama

Fudbaleri Crvene zvezde u sredu od 14 časova gostuju Dinamu u Vranju u okviru šesnaestine finala Kupa Srbije

Vladan Milojević govorio je na konferenciji za štampu pred sutrašnju utakmicu.

"Posle ove kratke pauze, koja nam je izuzetno prijala, igrači su došli psihički i fizički odmorniji. Sledi utakmica sa Dinamom. Raduje nas što ćemo igrati u Vranju gde Zvezda ima dosta navijača. Očekuje >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << nas lepa utakmica na jugu Srbije", započeo je obraćanje medijima strateg crveno-belih.

Fudbaleri Dinama po prvi put ove sezone igraće meč na svom stadionu u Vranju.

"Dinamo je sve utakmice igrao u Surdulici kao domaćin, sada je to na domaćem terenu i imaće veliku podršku. Uvek je lepo igrati pred punim tribinama", rekao je Milojević.

Šef stručnog štaba Crvene zvezde neće moći da računa na veliki broj igrača koji su imali reprezentativne obaveze.

"Videćemo u kojem ćemo sastavu izaći na megdan Dinamu. Filip Stojković i Milan Rodić su izašli iz igre u utakmicama reprezentacija zbog povreda, ali mislim da to nije ništa strašno. Saniraćemo to do subote i utakmice sa Radom".

Vladan Milojević je izjavio da kup nije degradirano takmičenje.

"Kup je najmasovnije takmičenje i donosi priliku trećeligašima da igraju sa superligašima. To je prilika za mnoga iznenađenja, zbog kojih se i igra ovo takmičenje. Mnogi mogu da izvuku benefite i kvalifikuju se za Evropu. Nama je svakako liga prioritet, ali ne odustajemo od kupa ni u kom slučaju", kazao je kormilar kluba iz Ljutice Bogdana.

Deluje da je šampion Srbije u padu forme posle sjajnog starta sezone.

"Igrači su umorni. Četvorica je došlo u poslednjim danima prelaznog roka. Potrebno je vreme za adaptaciju. Imam sijaset kvalitetnih igrača, najboljih u prvenstvu. I onaj koji nije igrao nijednu utakmicu zaslužuje da konkuriše za tim. Mislim da nismo u krizi igre, samo razigravam igrače, kako bih mogao da računam na sve njih. Kada igra konstantno jedan tim, igrači se bolje razumeju. Ja želim sve da ih uigram, a za to je potrebno vreme", poručio je Milojević.

Fudbaleri Crvene zvezde od početka sezone igraju u ritmu sreda-nedelja.

"Kada imate utakmice samo nedeljom, tada možete mnogo više da uklapate. U ovom rasporedu mahom putujete, igrate utakmicu i oporavljate se. Nemamo mnogo vremena za trening", rekao je strateg tima sa "Marakane".

Neizbežna tema na konferenciji bili su i natpisi francuskog "L'Ekipa" oko nameštanja utakmice u Parizu između Pari Sen Žermena i Crvene zvezde.

"Natpisi ne utiču na ekipu i to nas ne dotiče. Klub je dao svoja saopštenja i ja to neću da komentarišem, niti me dotiče. Ni mene ni igrače", zaključio je Milojević.

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Milojević: Kup nam je jednako važan kao i odbrana titule

Izvor: B92, 16.Okt.2018

Fudbaleri Crvene zvezde u sredu od 18 časova u susretu šesnaestine finala Kupa Srbije gostuju Dinamu iz Vranja...Šef struke srpskog šampiona Vladan Milojević istakao je da je za Crvenu zvezdu osvajanje pehara kupa jednako bitno kao i odbrana titule prvaka Srbije..."Kup nikako nije potcenjen, to...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.