Milijaš obavio razgovore, ovo je konačna odluka!

Izvor: Sportske.net, 13.Jun.2018, 22:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milijaš obavio razgovore, ovo je konačna odluka!

Veteran iz redova aktuelnog šampiona Srbije doneo konačnu odluku po pitanju nastavka karijere.

Fudbaleri Crvene zvezde okupili su se u ponedeljak na stadionu "Rajko Mitić" i počeli pripreme za novu sezonu, ali na spisku imena koje je trener Milojević prozvao nije bilo Nenada Milijaša.

Kako je početkom nedelje objašnjeno, kapiten je dobio produženi odmor, ali je danas stigao na "Marakanu" gde je, prema saznanjima portala "Mondo", razgovarao sa trenerom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Milojevićem i klupskim čelnicima o svom daljem statusu.

Pomenuti izvor navodi da je Nenad Milijaš u dogovoru sa trenerom Milijašem i klupskim čelnicima doneo odluku da produži ugovor sa Crvenom zvezdom na još godinu dana!

To znači da će odluka o "penziji" sačekati još neko vreme i da će Nenad Milijaš, poput Saše Ilića u Partizanu, odigrati još jednu sezonu za voljeni klub.

Nenad Milijaš ima četiri šampionske titule sa Zvezdom i dva osvojena Kupa, a u narednoj sezoni pokušaće da se okiti "duplom krunom" i da sa crveno-belima napadne plasman u grupnu fazu Lige šampiona.

Ekspedicija Crvene zvezde sutra putuje na Zlatibor gde će biti odrađen bazični deo priprema za nastupajuću sezonu.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Nema predaha, šampioni iz busa na trening (video)

Izvor: Sportske.net, 14.Jun.2018, 18:21

Fudbaleri Crvene zvezde stigli su na Zlatibor i već tokom popodneva odradili prvi trening...Pripreme za novu sezonu fudbaleri Crvene zvezde od danas nastavljaju na Zlatiboru, gde je ekspedicija šampiona Srbije doputovala tokom popodneva...Crveno-beli su tri dana radili u Beogradu, danas je usledila...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.