Mijailović dobio Zvezdu na sudu, klubu odblokiran račun

Izvor: B92, 26.Mar.2018, 18:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mijailović dobio Zvezdu na sudu, klubu odblokiran račun

Bivši kapiten Crvene zvezde Nikola Mijailović je na osnovu presude Arbitražnog suda FSS blokirao račun kluba od kog je potraživao 10 miliona dinara.

Da je račun blokiran potvrđeno je za "Večernje novosti", a ‘crveno-beli’ će Mijailoviću morati da isplate sve zarade do datuma isteka ugovora.

Beogradski list piše da je klubu iz Ljutice Bogdana račun bio blokiran već nedelju dana i da se, doduše nezvanično, radi o sumi od 10 miliona dinara (84.000 >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << evra).

Međutim, samo nekoliko sati pošto je objavljena ova informacija, račun je odblokiran.

Ovaj slučaj se dugo "razvlači" po sudovima i verovatno će imati dodatne peripetije, pošto je Zvezda uložila žalbu redovnom sudu, pišu "Večernje novosti". Redovni sud je potom ukinuo odluku.

Ugovor između Mijailovića i Crvene zvezde raskinut je 30. juna 2015. godine zbog njegovog navodnog sukoba sa saigračem iz tima, Milošem Bosančićem. Mijailović je zatim ušao i u svađu sa direktorom i predsednikom kluba Zvezdanom Terzićem i Svetozarom Mijailovićem, pa je svoje zaostale plate i zaradu potražio na sudu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.