Mijailović: Dok je zvezdaša, živeće i Šeki

Izvor: Sportske.net, 05.Jan.2019, 23:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mijailović: ''Dok je zvezdaša, živeće i Šeki''

Predsednik fudbalskog kluba Crvena zvezda Svetozar Mijailović rekao je da je smrt Dragoslava Šekularca ostavila prazninu i da će svima nedostajati.

Legendarni fudbaler Zvezde Dragoslav Šekularac umro je u 82. godini.





"Umeo je da se našali, bocne... Da kaže istinu, svidela se ona nekom ili ne. Bio je to Šeki, fudbalski boem i legenda Zvezde", >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << rekao je Mijailović za sajt kluba.

"Njegov odlazak ostavlja prazninu, svima će nam nedostajati. Pamtićemo ga kao šarmera, gospodina na terenu i van njega.







Dok je zvezdaša živeće i Šeki, u našim srcima i sećanjima. Ostavio je istorijski trag i svi ćemo uvek sa ponosom se sećati našeg Šekija", kazao je Mijailović.

Dragoslav Šekularac je bio 11 godina igrač Crvene zvezde.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Dok je Zvezde živeće i Šeki

Izvor: MozzartSport.com, 06.Jan.2019, 00:37

Smrt Dragoslava Šekularca, druge Zvezdine zvezde, pogodila je celokupnu sportsku javnost, a žaljenje zbog odlaska virtuoza sa loptom izrazio je i prvi čovek Crvene zvezde Svetozar Mijailović. "Umeo je da se našali, da bocne… Da kaže istinu, svidela se ona nekom ili ne. Bio je to Šeki, fudbalski...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.