Izvor: RTS, 18.Avg.2020, 15:30

Mihajlović: Sa Zvezdom i u ovoj sezoni protiv nasilja nad ženama

Potpredsednica Vlade Srbije i predsednica Koordinacionog tela za rodnu ravnopravnost Zorana Mihajlović zahvalila se FK Crvena zvezda što i ove godine nastavljaju zajedničku kampanju usmerenu protiv nasilja nad ženama.
"Uzimajući u obzir činjenicu da se epidemija koronavirusa negativno odrazila i na nasilje nad ženama i da ceo svet beleži porast partnerskog i nasilja u porodici, Koordinaciono telo za rodnu ravnopravnost i Fudbalski klub >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Crvena zvezda i ove godine nastavljaju zajedničku kampanju usmerenu protiv nasilja. I večeras ćemo sa stadiona "Rajko Mitić" poslati snažnu poruku da je nasilje nad ženama nedopustivo", izjavila je Mihajlović.

Ona je zahvalila Zvezdi što je prepoznala značaj borbe protiv nasilja nad ženama i devojčicama i priključio se ovoj društveno-odgovornoj kampanji u ovom za sve izazovnom vremenu.
"Zvezdi želim da večeras pobedi i tako započne još jedan niz trijumfa u Evropi u novoj sezoni. A svima nama poručujem da ne zatvaramo oči pred nasiljem, da ne okrećemo glavu od nasilja, već da na nasilje reagujemo i nasilnike uvek prijavimo", rekla je Mihajlović.
Fudbaleri Crvene zvezde večeras u 21 sat igraju prvu utakmicu kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Evrope, a na istočnoj tribini stadiona "Rajko Mitić" biće postavljen transparent "Stop nasilju nad ženama" dug 17 metara.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Mihajlović: Sa Zvezdom i u ovoj sezoni protiv nasilja nad ženama

Izvor: Danas, 18.Avg.2020

Кoordinaciono telo za rodnu ravnopravnost i Fudbalski klub "Crvena zvezda" i ove godine nastavljaju zajedničku kampanju usmerenu protiv nasilja i večeras će sa stadiona "Rajko Mitić" u Beogradu poslati snažnu poruku da je nasilje nad ženama nedopustivo, izjavila je potpredsednica Vlade Srbije...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.