Mihajlović: Hvala Zvezdi, zajedno protiv nasilja nad ženama 

Izvor: BKTV News, 19.Sep.2018, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović: Hvala Zvezdi, zajedno protiv nasilja nad ženama 

Potpredsednica Vlade Srbije i predsednica Koordinacionog tela za rodnu ravnopravnost Zorana Mihajlović zahvalila je FK Crvena zvezda na zajedničkoj akciji tokom utakmice Lige šampiona protiv Napolija i poruke "Stop nasilju nad ženama".

"Svi navijači na utakmici protiv Napolija, više od milion građana Srbije i nekoliko miliona stanovnika >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << regiona i našeg kontinenta mogli su jasno tokom TV prenosa da vide 17 metara dug transparent sa natpisom "Stop nasilju nad ženama" na engleskom jeziku. Crvena zvezda, Koordinaciono telo za rodnu ravnopravnost i čitava Srbija ovom porukom pokazali su najbolje lice i podigli svoj glas protiv nasilja nad ženama, problema sa kojim se suočavaju i Srbija i čitav svet“, istakla je Mihajlovićeva.

Ona je čestitala navijačima, upravi i svim igračima Zvezde na prvom osvojenom bodu u najelitnijem fudbalskom takmičenju.

"Zvezda je pokazala da je fudbal mnogo više od igre, da je on i prilika za pokazivanje društvene odgovornosti. Dokaz tome je i ova naša zajednička akcija u borbi protiv nasillja nad ženama koja se nastavlja i na utakmicama protiv Liverpula i Pari Sen Žermena u Beogradu", kaže Mihajlovićeva.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.