Mega umalo do brejka, Zvezda se probudila na vreme!

Izvor: Sportske.net, 02.Jun.2019, 21:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mega umalo do brejka, Zvezda se probudila na vreme!

Stranci vodili "Crveno-bele" do pobede.

Košarkaši "Crvene zvezde" ostvarii su pobedu u prvoj polufinalnoj utakmici plej-ofa Super lige Srbije pošto su u hali "Aleksandar Nikolić" pobedili ekipu Mege Bemaks sa 83:72.

Na odličan način je ekipa Dejana Milojevića otvorila meč i serijom od 7:0 stigla do ozbiljne prednosti već na startu meča.

Sve do sredine druge četvrtine Megini košarkaši su uspeli da drže rezultatsku distancu, da bi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << se "Crveno-beli" vratili u meč i uspeli da se približe gostima serijom od 8:1 u drugom periodu.

Zvezda je na odmor otišla sa zaostatkom od dva poena (38:40), ali bilo je jasno da ekipa Milana Tomića imaju šansu da stignu do vođstva u nastavku meča.

Imala je Mega prednost sve do kraja treće četvrtine kada je sjajni Bili Beron doneo prvo vođstvo svojoj ekipi na čitavom meču.

Nadovezao se i Kej Si Rivers koji je poenima i asistencijom napravio razliku u ključnom trenutku susreta.

Na kraju su "Crveno-beli" stigli do prednosti u polufinalnoj seriji i pored velikih teškoća, naročito u prvom poluvremenu.

Najefikasniji u redovima Zvezde bio je odlični Bili Beron sa 24 poena, a ispratio ga je Kej Si Rivers sa 17 poena. Sa druge strane, najzapaženiji je bio Luka Ašćerić sa 20 poena.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Miloje nije nezadovoljan posle poraza, a o otužnoj atmosferi samo sleže ramenima: "Tako je, kako je"

Izvor: Sportske.net, 02.Jun.2019

Mega nije igrala loše, ali je na kraju izgubila...Mega Bemaks je dugo vodila, ali je na kraju poklekla i izgubila od Crvene zvezde u prvoj utakmici polufinala plej-ofa Super lige Srbije. Ipak, Dejan Milojević bio je zadovoljan nastupom..."U principu sam zadovoljan kako je odigrala moja ekipa. U većem...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.