Mega pobedila Zvezdu i izjednačila u polufinalnoj seriji Superlige

Izvor: Beta, 12.Jun.2022, 14:01

Mega pobedila Zvezdu i izjednačila u polufinalnoj seriji Superlige

Košarkaši Mege izjednačili su danas na 1:1 u polufinalnoj seriji Superlige Srbije, pošto su na svom terenu pobedili Crvenu zvezdu sa 77:70 (12:22, 14:16, 28:15, 23:17).Najefikasniji u domaćem timu bio je Samson Ružencev sa 23 poena i šest skokova, Matej Rudan je ostvario dabl-dabli učinak sa 18 poena i 18 skokova, dok je Aleksa Uskoković upisao 14 poena, uz osam skokova i pet asistencija.U ekipi Zvezde najbolji učinak je imao Luka Mitrović sa 16 poena i devet skokova, poen manje je postigao Ognjen Dobrić, a po devet su dodali Ostin Holins i Nikola Ivanović.Zvezda će biti domaćin treće odlučujuće utakmice u polufinalnoj seriji, a taj meč je na programu u utorak.U finale se plasirala ekipa FMP-a, posle povlačenja Partizana.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Košarkaši Mege pobedili Zvezdu i izborili majstoricu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Jun.2022

Košarkaši Mege pobedili su danas na svom terenu ekipu Crvene zvezde sa 77:70 (12:22, 14:16, 28:15, 23:17), u drugom meču polufinala plej-ofa Superlige Srbije, i izjednačili na 1:1 u seriji...Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Samson Ružencev sa 23 poena, dok je Matej Rudan ubacio 18...U poraženoj...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.