Marko Grujić dobio radnu dozvolu! Šta mislite, koji broj na dresu je zadužio?

Izvor: Telegraf.rs, 04.Jul.2016, 18:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marko Grujić dobio radnu dozvolu! Šta mislite, koji broj na dresu je zadužio?

Marko Grujić je dobio radnu dozvolu i moći će da igra za Liverpul naredne sezone!

Doskorašnji fudbaler Crvene zvezde je ovu vest saznao iz jednog hotela u Mančesteru, gde je Jirgen Klop predstavljao klub na jednom samitu FA.

Mediji u Engleskoj navode da je Grujić zadužio dres sa brojem 16 i da se od njega očekuje da bude lider tima.

Podsetimo, mladi vezista je zimus potpisao ugovor sa Redsima, ali je na Marakani ostao polusezonu kako bi osovjio titulu.

Liverpul je Zvezdi za ovaj transfer uplatio šest miliona evra.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Klop kao Grujin advokat: Dajte mu dozvolu, dobar je kao Kutinjo!

Izvor: MozzartSport.com, 04.Jul.2016

Posle izlaganja nemačkog stručnjaka supertalentovani vezista dobio dozvolu čelnika FA..Potpis je stavljen još tamo negde u decembru, Marko Grujić je počeo pripreme sa novim saigračima iz Liverpula, ali tek danas može da kaže da je punopravan član jednog od najvećih engleskih klubova.. A za...

Nastavak na MozzartSport.com...

Grujić dobio radnu dozvolu na molbu Klopa

Izvor: Beta, 04.Jul.2016

Fudbaler Liverpula Marko Grujić dobio je radnu dozvolu na molbu trenera ekipe Jirgena Klopa, koji je danas tročlanoj komisiji Fudbalskog saveza Engleske (FA) izlagao kvalitete srpskog veziste, preneli su britanski mediji.Prema pravilima Premijer lige, radnu dozvolu ne mogu da dobiju fudbaleri koji...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.