Marin za preokret Zvezde u Zemunu (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 07.Okt.2018, 15:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marin za preokret Zvezde u Zemunu (VIDEO)

Lider Superlige Crvena zvezda došla je do pobede na gostovanju Zemunu sa 2:1. Pobedonosni gol u susretu 11. kola postigao je Marko Marin u sudijskog nadoknadi.

Tri boda u Zemunu osvojena su iz preokreta. Akcija Kukuličića i Stojkovića donela je Zemuncima prednost u već u 10. minutu.

Priliku za izjednaćenje "Crveno-beli" su imali deset minuta kasnije, kada je sviran jedanaesterac. Vukadinović je potkačio Jovančića, a sudija Srđan jovanović pokazao na >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << "belu tačku".

Ipak, Lorenco Ebisilio je pogodio stativu, tako da je Zvezda morala da nastavi sa napadima.

Mlađani centarfor Joveljić je krunisao pritisak, iskoristivši nespretnu reakciju Cvetkovića u 47. minutu. Zvezdin tinejdžer je instiktivno reagovao i matirao golmana Miloševića.

Opsada se nastavila do samo kraja, a strelac na "Parku prinčeva" Marko Marin je iskorstio pad koncentracije odbrane, dobru loptu Boaćija za pobedonosni gol.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda u nadoknadi vremena do pobede nad Zemunom

Izvor: Beta, 07.Okt.2018

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su danas u gostima Zemun sa 2:1 u poslednjoj utakmici 11. kola Super lige Srbije.Crveno-beli su na gostovanju u Zemunu do trijumfa došli posle preokreta, golovima u sudijskoj nadoknadi vremena prvog, odnosno drugog poluvremena.Zemun je poveo pogotkom Nikole Stojkovića...

Nastavak na Beta...

Milojević imao "deža vi": Sad da se resetujemo

Izvor: Mondo, 07.Okt.2018

"Voleo bih da to znam unapred, pa bih tako i sastavio tim", poručio je Milojević nakon trijumfa u Gornjoj Varoši...Teže nego što se očekivalo Crvena zvezda došla je do "čitavog plena" u Gornoj Varoši, pa je tek u nadoknadi vremena postigla pobedonosni gol preko Marka Marina (2:1)...Sa ta tri...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.