Marin pokrenuo lavinu porukom koju je uputio Zvezdinim navijačima! (foto)

Izvor: Sportske.net, 01.Sep.2018, 13:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marin pokrenuo lavinu porukom koju je uputio Zvezdinim navijačima! (foto)

Jedno od najzvučnijih pojačanja u novijoj istoriji FK Crvena zvezda uputilo je poruku koja je pokrenula lavinu među navijačima.

Navijače Crvene zvezde sinoć je oduševila vest da je sa Markom Marinom postignut dogovor i da će bivši fudbaler Čelsija karijeru nastaviti na stadionu "Rajko Mitić".

Ne čudi, ako imamo u vidu da se radi o jednom od najzvučnijih pojačanja koje je Zvezda angažovala u svojoj novijoj istoriji.

Neposredno nakon što >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je Crvena zvezda potvrdila transfer oglasio se i sam fudbaler. U pitanju je bila kratka poruka na Instagramu ali dovoljna da pokrene lavinu među navijačima.

"Vidimo se na Marakani", napisao je Marko Marin, a zatim su usledili komentari oduševljenih navijača.

Uz poruke dobrodošlice navijači Crvene zvezde izrazili su oduševljenje što je generalnom direktoru Zvezdanu Terziću pošlo za rukom da angažuje igrača Marinove klase.

Sada je na Marinu da pokaže da će biti ogromno pojačanje za crveno-bele koji će na startu grupne faze Lige šampiona ugostiti italijanski Napoli.

Vidimo se na Marakani🔴⚪️🔴

A post shared by Marko Marin (@markomarin11) on Aug 31, 2018 at 3:13pm PDT

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.