Marin o povratku u Bundesligu: U Zvezdi mi je najlepše

Izvor: 011vodič.com, 17.Sep.2019, 17:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marin o povratku u Bundesligu: U Zvezdi mi je najlepše

U najavi meča Bajerna i Crvene zvezde na startu Lige šampiona, u prvom planu u nemačkim medijima je kapiten srpskog prvaka Marko Marin. Nekadašnji reprezentativac Nemačke proživljava drugu mladost na Marakani. Posle brojnih selidbi, loših iskustava u Fjorentini, Anderlehtu, Olimpijakosu prošlog leta je iskusni vezista pojačao crveno-bele.
Kvota u kladionici MaxBet na igru 0-3 gola na meču Bajern >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com <<Crvena zvezda je 2.12. Meč se igra u sredu od 21 čas.
Postao je odmah lider tima, neko bez koga se ne može. On je u intervjuu za nemačke medije govorio o karijeru, Zvezdi. Na pitanje da li razmišlja o povratku u Bundesligu, gde je nekada sa velikim uspehom igrao za Verder iz Bremena, kaže da je srećan u Ljutice Bogdana i da ne namerava da ode.
Pre nekoliko godina mi je to bio cilj, a sada i nema neko značenje. Ne postoji klub na svetu u kojima bih sada radije bio nego u Zvezdi. Ali, posle karijere bih želeo da se vratim u Nemačku i da živim u Frankfurtu. Kao dete sam imao san da zaigram za Crvenu zvezdu i Ajntrahtu iz Frankfurta. Tako da, ako bih se vraćao u Bundesligu, onda bi to bilo samo zbog Ajntrahta – rekao je Marin.
Marin je nekada bio najveći talenat nemačkog fudbala. Potpisao je za Čelsi, ali to tada nejgova karijera je u padu. Nikada nije dostigao visine koje su mu predviđali. On kaže da u Srbiji svi pričaju i dalje o čuvemom polufinalu sa Bajernom iz 1991. godine.
Moj idol Dejan Savićević je nosio Zvezdu do pobede od 2:1 u Minhenu, a a onda je Bajern preokrenuo u revanšu u Beogradu, pogodio stativu, da bi u nadoknadi vremena Augentaler postigao autogol. Zato se te utakmice dobro pamte. Bundesliga se danas generalno prati u Srbiji, mečevi se prenose i ljudi poznaju nemački fudbal – istako je Marin.


The post Marin o povratku u Bundesligu: U Zvezdi mi je najlepše appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.