Marin: Znamo koliko je važan Pavkov, uvek je opasan

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Jul.2019, 11:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marin: Znamo koliko je važan Pavkov, uvek je opasan

Kapiten fudbalera Crvene zvezde Marko Marin, posle pobede nad Helsinkijem (2:0) u kvalifikacijama za Ligu šampiona, izjavio je da se još jednom pokazalo koliko je Milan Pavkov bitan deo ekipe.

Pavkov je u 90. minutu pokupio "otpadak" posle centaršuta Marina i pogodio za dosta sigurniji trijumf i lakši put u Finsku.

"Znamo šta >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << imamo, Pavkov je uvek opasan. Oko njega se dešava nešto, lopta mu se stalno odbija, ima nos za gol. Mislim da je mnogo važan igrač za nas, možemo da budemo srećni što nije otišao. Tu je i Boaći, moramo da budemo zadovoljni sa napadačima", rekao je Marin novinarima posle utakmice na stadionu "Rajko Mitić".

Bivši nemački reprezentativac kaže da je gol Pavkova jako važan jer je 2:0 odličan rezultat za revanš.

"Igrali smo dobro, imali dominaciju, a nismo očekivali da će protivnik igrati toliko defanzivno. Imali su dva bloka, ali smo dobro odradili iako smo kasno dali drugi gol", rekao je Marin, uz napomenu da ne sme da bude opuštanja u Finskoj i da je cilj da se i tamo postigne bar jedan gol.

"ne idemo tamo da izgubimo 1:0 i kalkulišemo, već da damo gol i izborimo prolaz", naglašava Marin.

Njegov saigrač Dušan Jovančić slično razmišlja kao Marin i poziva ekipu da ostane fokusirana.

"Imamo lepu prednost pred revanš u Helsinkiju, 2:0 je povoljan rezultat, ali to ne znači da ćemo se opustiti. Maksimalno odgovorno ćemo odigrati i u Helsinkiju, kako bismo sačuvali prednost i obezbedili prolazak u treće kolo", poručuje Jovančić.

Revanš 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona igra se u Helsinkiju za šest dana.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Marin: Znamo koliko je važan Pavkov, uvek je opasan

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Jul.2019

Kapiten fudbalera Crvene zvezde Marko Marin, poslije pobjede nad Helsinkijem (2:0) u kvalifikacijama za Ligu šampiona, izjavio je da se još jednom pokazalo koliko je Milan Pavkov bitan dio ekipe.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.