Marin: Vidimo se na Marakani

Izvor: B92, 01.Sep.2018, 10:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marin: Vidimo se na Marakani

Marko Marin, novi fudbaler Crvene zvezde, oglasio se povodom prelaska u srpskog šampiona poslednjeg dana prelaznog roka.

Marin je raskinuo ugovor sa Olimpijakosom, čiji je član bio od 2016. godine (upisao 12 golova i 10 asistencija na 59 utakmica) i u Beograd stigao kao slobodan igrač.

Posle dogovora sa Zvezdom oglasio se na "Instagramu" i imao je samo jednu poruku za navijače.

"Vidimo se na Marakani", napisao je Marin.

Nemački >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << fudbaler bio je velika nada te nacije, međutim nikada nije uspeo da ispuni sav potencijal. Ponikao je u školi Frankfurta, a nastupao je još za Borusiju Menhengladbah, Verder, nakon čega je usledio transfer u Čelsi.

U Londonu se nije naigrao i svake godine završavao je na pozajmicama – Sevilja, Fiorentina, Anderleht i Trabzonspor. Na kraju 2016. godine završio je u Olimpijakosu, koji je za njega platio tri miliona dolara.

Mediji spekulišu da će Marko u Zvezdi imati platu od 600.000 evra.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.