Marin: Protiv Liverpula na Marakani druga priča

Izvor: RTS, 01.Nov.2018, 17:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marin: Protiv Liverpula na Marakani druga priča

Fudbaler Crvene zvezde Marko Marin, koji se u pobedi protiv Bačke (3:1) vratio na teren posle kratke pauze zbog povrede, izjavio je da mu je žao što nije igrao u Liverpulu i da veruje da engleskom klubu neće biti lako na Marakani.
Zvezda je u Liverpulu poražena sa 4:0, a novi duel sledi već narednog utorka u Beogradu.

"Nije lako kada se gleda sa strane, posebno takva utakmica. Nije >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << lep osećaj kada ne možete da pomognete ekipi, ali momci su odlično otvorili utakmicu, prvih 20 minuta smo igrali fantastično. Uživao sam gledajući početak utakmice, žao mi je što nisu duže izdržali", priseća se Marin.
"Verujem da će biti potpuno druga priča na Marakani, pred našim navijačima. Videli ste kako Napoli igra odlično u Ligi šampiona, pobedili su Liverpul, u Parizu su u poslednjem minutu primili gol, a na Marakani im nije bilo lako", izjavio je Marin za klupski sajt.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.