Marin: Loši u završnici, bio je čist penal VIDEO

Izvor: B92, 09.Jul.2019, 23:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marin: Loši u završnici, bio je čist penal VIDEO

Kapiten Crvene zvezde Marko Marin uveren je da će njegov tim u revanšu izboriti plasman u drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

Crveno-beli su remizirali bez golova sa Suduvom u Litvaniji, na gostovanju u prvom meču prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

"Imali smo veći posed lopte, više mogućnosti. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Nismo dali gol, to je bio najveći problem danas. Imali smo i malo sreće u nekim akcijama kada je Borjan super reagovao. Bilo je dosta dobrih stvari, nije sve bilo loše. Ali u završnici, u zadnjoj trećini moramo bolje. Da budemo željni gola, da završimo šutem", rekao je Marin.

Zvezda je sredinom drugog poluvremena oštećena za penal.

"Ni sudiji nije lako. Po mom mišljenju je bio čist penal. Vidi se kako se lopta odbija kada ga pogodi u ruku i ode na drugu stranu. Ali 0:0, rezultat kao rezultat, nije tako loše. Sad igramo kod kuće, to je plus, idemo da prođemo. Biće drugačije pred našim navijačima. Imamo nedelju dana da se ugiramo. Ceo fokus je to. Ubeđen sam da prolazimo".

Revanš meč između Zvezde i Suduve je 16. jula na stadionu "Rajko Mitić" u Beogradu, od 20.45.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Marin ubeđen u prolaz; Jovančić: I prošle godine smo krenuli remijem

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Jul.2019, 09:28

Kapiten fudbalera Crvene zvezde Marko Marin kaže da remi na gostovanju Suduvi (0:0) nije loš i poručio da je ubeđen u pobedu u Beogradu i prolaz u 2. kolo kvalifikacija za Ligu šampiona..."Očekivano teška utakmica. Imali smo više posed i šanse, ali nismo dali gol. Nije bilo ni sreće. Dobro...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.