Mančester siti i Zvezda - Sledi dogovor, srpski šampion dobija veliko pojačanje?

Izvor: Sportske.net, 30.Maj.2020, 17:34

Mančester siti i Zvezda - Sledi dogovor, srpski šampion dobija veliko pojačanje?

Kako se bliži kraj sezone, sve češće se priča o ovom transferu.

Direktor omladinske škole Čukaričkog i bivši kapiten Čukaričkog Igor Matić gostovao je ovog popodneva na TV Arena Sport i tom prilikom je jedna od tema razgovora bio i potencijalni transfer mladog napadača Slobodana Tedića u Crvenu zvezdu.

Znate već da je njegov ugovor zimus otkupio Mančester siti od Čukaričkog, ali je Tedić ostao na pozajmici na Banovom brdu.

Pozajmica >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ističe krajem juna, a šta sledi posle?

Po svemu sudeći, Tedića čeka još jedna pozajmica, a Crvena zvezda navodno želi da to iskoristi i dovede 20-godišnjeg golgetera u svoje redove na pozajmicu iz Mančester sitija.

U sezoni koja se bliži kraju, Tedić je u dresu Čukaričkog odigrao 31 meč, postigao 11 golova, uz dve asistencije.

''Mi kao klub nismo upleteni. Tedić je na pozajmici u Čukaričkom do leta. Od leta ide u Mančester siti verovatno je to dogovor između dva kluba.







'Teda' ima kvalitet da igra u jednom velikom klubu i ako ode u Zvezdu, uveren sam da će da pruža dobre partije. Opet kažem, to je neki dogovor između dva kluba - Mančester sitija i Crvene zvezde'', izjavio je Matić, koji je prokomentarisao i Zvezdinu osvojenu šampionsku titulu.

-

''Zasluženo su osvojili titulu, imaju ogroman roster, čak 22 igrača podjednakih kvaliteta, bili su ubedljivi cele sezone i ja im ovom pilikom čestitam. Igrali su dobro cele sezone, ušli u Ligu šampiona i bili ubedljivi u ovoj našoj ligi'', objašnjava Matić.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.