Izvor: RTS, 15.Avg.2020, 10:55

Makeda ne dolazi u Beograd, Zvezda ne želi novog napadača

Crvena zvezda neće dovoditi Federika Makedu, niti bilo kog drugog napadača, tvrde u redovima srpskog fudbalskog šampiona.
Poslednjih dana brojni mediji su spekulisali da će italijanski golgeter, nekada velika nada Mančester junajteda, stići na "Marakanu".

Ipak, to se neće dogoditi jer, kako >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je Tanjugu rečeno u Zvezdi, crveno-beli imaju četiri izvanredna špica - Boaćija, Pavkova, Tomanea i Krstovića, a po potrebi tu poziciji su često igrali i Ben i Vukanović.
"U ovom trenutku nema potrebe da dovodimo sedmog špica. Svi ovi igrači primaju platu u Crvenoj zvezdi i moramo voditi računa da dodatno ne opterećujemo budžet za plate. Ne treba zaboraviti da imamo limit na četiri stranca, a mi ih već imamo šest (Sanogo, Kanga, Ben, Boaći, Tomane, Garsija)", rečeno je u klubu.
U Zvezdi ne žele da naprave grešku iz prošle godine, kada su "iz želje da imaju što bolji tim dovodili nove igrače pre nego što odu oni koji su tu".
To je, smatraju u Zvezdi, pomoglo u osvajanju šampionske titule, ali i mnogim igračima onemogućilo da imaju dovoljnu minutažu i pokažu sav kvalitet.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda odustala od Makede i bilo kog napadača

Izvor: MozzartSport.com, 15.Avg.2020

Tako bar tvrde u Ljutice Bogdana, ali…..Crvena zvezda neće dovoditi Federika Makedu niti bilo kog drugog napadača, ni Andersona Silvu dakle, objavila je danas agencija Tanjug pozivajući se na izvore iz kluba, samo dva dana nakon što je šef stručnog štaba srpskog šampiona Dejan Stanković rekao...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.