MUKE ŠVAJCARACA Jang bojs na Zvezdu bez nekoliko prvotimaca

Izvor: 011vodič.com, 14.Avg.2019, 19:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUKE ŠVAJCARACA Jang bojs na Zvezdu bez nekoliko prvotimaca

Crvena zvezda i Jang bojs boriće se u poslednjem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. Prvi meč se igra u Bernu, a revanš je u Beogradu. Obe ekipe neće da igraju u najjačim sastavima barem prvi okršaj.
Od 21 igraju Liverpul – Čelsi, a u kladionici MaxBet je kvota an pobedu Liverpula 1.70.
Zbog crvenog kartona meč propušta Nemanja >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Milunović, a Dušan Jovančić ne igra zbog žutih kartona. I švajvcarski šampion ima velikih problema, jer su pod znakom pitanja dvojica najboljih fudbalera.
Najbolji strelac ekipe Gijom Oro je 2. avgusta povredio zadnju ložu i predviđeno je da će da puazira dve-tri nedelje. Problema ima i Miralem Sulejmani. Nekadašnji fudbaler Partizana i reprezentacije Srbije se povredio 21. jula tokom meča sa Servetom. Obojica su u Bernu na terapijama i do poslednjeg momenta neće biti poznato hoće li da igraju u prvom meču.
Gotovo sugurno je da neće da igra Kristijan Fasnaht kome su 10. jula stradale prepone. Prognozirano je da će da puazira tri nedelje, ali se još nije vratio na teren. Listu povređenih zaključuju Mohamed Kamara i Sandro Lauper.
Trener ekipe iz Berna Žerardo Seoane imaće velikih problema da sastavi tim.

The post MUKE ŠVAJCARACA Jang bojs na Zvezdu bez nekoliko prvotimaca appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.