MOZZART izbacio kvote za Keln - Zvezda i Partizan - Dinamo

Izvor: MozzartSport.com, 20.Sep.2017, 11:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MOZZART izbacio kvote za Keln - Zvezda i Partizan - Dinamo

Ako ćemo patriotski - sjajna prilika za zaradu...

Crvena zvezda i Partizan sasvim solidno započeli su takmičenje u Ligi Evrope - crveno-beli nerešeno protiv BATE Borisova, crno-beli odneli bod iz Berna - pa drugu rundu navijači oba beogradska velikana očekuju s dosta optimizma.

Do tih utakmica preostalo je još osam dana, a kladionica MOZZART već je pripremila kvote koje će sigurno zadovoljiti i zvezdaše i partizanovce, jer igrom na >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << svoje mezimce imaće priliku baš lepo da zarade.

MOZZART KVOTE

Keln - Crvena zvezda

četvrtak, 28. septembar (19,00)

Činjenica da je Keln katastrofalno započeo sezonu i izgubio sve četiri utakmice u Bundesligi, plus onu od Arsenala, i da trenutno ima gol razliku 2:15, očigledno nije mnogo uticala na stvaranje kvote na keca. Jer pobeda Kelna "staje" svega 1,63. Ali sve to znači da će se oni koji hrabro odigraju dvojku fino opariti ukoliko ona i dođe. Zvezdina pobeda tako plaća veoma izazovnih 5,30, dok je iks na 3,80.  

Izdavajamo i tip GG3+ s koeficijentom 2.20.

MOZZART KVOTE

Partizan - Dinamo Kijev

četvrtak, 28. septembar (21.05)

Za razliku od Zvezde koja je u prvom kolu kod kuće bila favorit, Partizan to protiv kijevskog Dinama nije. I nije se očekivalo da bude. Ukrajinci su favoriti za prvo mesto u ovoj grupi, tako da kec plaća ozbiljnih 3,80. Dvojka je 2,05, a iks 3,35. Posebno izazovan u ovom paru je tip 3+ (2,15), pa i igra TM1 1+ (Partizan daje bar jedan gol), jer kvota je čak 1,53.

Da čujemo vaše ideje? 

(foto: Action Images, Starsport)
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.