MOŽETE LI POVEROVATI U OVO? FK Crvena zvezda POZAJMILA novac Partizanu! Viška para imamo, vratiće...

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Mar.2022, 13:58

MOŽETE LI POVEROVATI U OVO? FK Crvena zvezda POZAJMILA novac Partizanu! Viška para imamo, vratiće...

Otkrio priču bivši trener crveno-belih.

Večiti beogradski fudbalski rivali nalaze se u "tihom ratu". Sada je i generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić u otvorenom ratu sa selektorom Draganom Stojkovićem, a ne tako davno bilo je sve drugačije. To je iiniciralo i podsećanje Milorada Kosanovića o vremenu kada je direktor najtrofejnijeg kluba u Srbiji bio Vladimir Cvetkovi i kada je vladalo prijateljstvo između Zvezde i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Partizana.

- Cveleta nema na svetu, nigde! Svedok sam bio pozajmice Partizanu, uveče na večeri pitao: zašto dade onoliki novac Žarku Zečeviću. Mišo upamti, rekao je, Zvezda ne može da bude velika ako nije i Partizan. Viška para imamo, vratiće... nije poklon - prisetio se nakadašnji trener Zvezde.

Nekada se sve drugačije rešavalo.

- Ili, kad sam bio direktor Vojvodine. Sa Zvezdom smo igrali utakmicu u Novom Sadu, ko pobedi – prvak države! Uprave su bile posvađane zbog "slučaja Zjajo", Cvele me nazvao: moji bi da dođu, ali neće da mole. I, predložio: tvojima kaži da bismo došli, ja mojima da vi insistirate na našem dolasku ha, ha... E, to su bili sportski radnici. Majstori!

Danas bi ovakvo nešto bilo ravno da predsednici Amerike i Rusije Bajden i Putin odu na pecanje i piju votku zajedno.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.