(MOGUĆI SASTAVI) Ako želiš proleće u Evropi, pobeda je IMPERATIV!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Okt.2020, 21:40

(MOGUĆI SASTAVI) Ako želiš proleće u Evropi, pobeda je IMPERATIV!

Crveno-beli favoriti, ali Česi su čvrsta ekipa.

Crvena zvezda u sredu od 18.55 dočekuje Slovan iz Libereca u utakmici drugog kola Lige Evrope (grupa L), a ukoliko aktuleni šampion Srbije želi da dočeka proleće u Evropi pobeda na Marakani predstavlja imperativ. "Juriš" na sva tri boda najavio je i trener Dejan Stanković, svi igrači su spremni, izuzimajući Gelora Kangu koji je bio pozitivan na koronavirus, ali zbog pravila (sedam dan bez utakmice od dobijanja negativnog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << testa) ne može da pomogne svojim saigračima.

- Nisu svi protivnici isti. Kada analiziraš gledaš da budeš superiorniji na svakom delu terena. U Nemačkoj je bilo povučenije, iako smo izlazili visoko i oduželi najjače oružje tranziciju skraćivanjem prostora. Sada je kontra utakmica, ne idemo u "krilo" i svako mora da drži svoju poziciju, da lako markiraju protivnika - izjavio je Stanković uoči utakmice.

Ova izjava bi trebalo da znači da će se Zvezda vratiti staroj formaciji 4-1-4-1, pa bi na teren stadiona u Ljutice Bogdana trebalo da istrče sledećih 11:

Borjan - Gajić (Gobeljić), Eraković (Milunović), Degenek, Rodić - Sanogo, Ivanić, Nikolić, Gavrić (Ben) , Katai - Falćineli.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

BIŠEVAC BRANIO ZA SLOVAN PRE 14 GODINA, A DANAS ZA KURIR KAŽE: Verujem da ova Zvezda može da dočeka proleće u Evropi! (FOTO)

Izvor: Kurir, 29.Okt.2020, 11:38

Nekadašnji defanzivac crveno-belih prisetio se utakmice sa češkim timom iz 2006. godine na Marakani, ali i izrazio očekivanja povodom današnje utakmice

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.