MISTERIOZNIH 30 SATI: Mladen je pronađen, ostaje TAJNA šta se desilo - SVEDOCI VIDELI UZNEMIRENOG MLADIĆA

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jun.2019, 07:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MISTERIOZNIH 30 SATI: Mladen je pronađen, ostaje TAJNA šta se desilo - SVEDOCI VIDELI UZNEMIRENOG MLADIĆA

Mladen Milojević (22), sin proslavljenog golmana Crvene zvezde Zvonka Milojevića, pronađen je u sinoć oko 21 sat posle više od 30 sati od nestanka.

- Policija nam je javila da je moj brat nađen u Mihajlovcu. Očekujemo da stigne kući svakog trenutka, nismo se čuli sa njim, ne znamo detalje - rekla je Magdalena Milojević, Mladenova sestra.

Kako se nezvanično saznaje, Mladen je pronađen desetak kilometara dalje od Umčara, u Mihajlovcu, nedaleko od istoimenog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << motela.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su sinoć M. M. (22), bez ikakvih povreda, saopštio je MUP. Nakon intenzivne potrage, policija je pronašla mladića na auto-putu, u visini sela Mihajlovac. Mladić je pronađen bez ikakvih povreda, a njegov nestanak je rano jutros prijavljen policiji, kaže se u saopštenju.

Zvonko Milojević potvrdio da mu je sin pronađen živ i zdrav, da mu je u policiji rečeno da dobro izgleda, samo se oseća iscrpljeno. "Ne znamo kada će da stigne kući, ali to je sada manje važno. Najvažnije je da je on živ i zdrav", rekao je Milojević sinoć oko 22 sata.

Porodica je prijavila Mladenov nestanak prekjuče oko 19 sati policiji, a preko društvenih mreža apelovala je na sve koji ga vide ili imaju neku informaciju o njemu da se jave. Policija se uključila u potragu za mladićem, angažovani su i psi tragači, a helikopter MUP-a nadletao je šire područje Umčara. Prema nezvaničnim saznanjima bivši čuvar mreže crveno-belih Zvonko bio je u potpunoj agoniji tokom potrage za njegovim sinom i sa ostatkom porodice apelovao je na sve ljude koji znaju bilo šta o Mladenu da se jave.

Mladenova sestra Magdalena ispričala je da se njen brat odvezao očevim "audijem A6" od Jagodine ka Sopotu, a da mu se kod naplatne rampe kod Umčara automobil, navodno, pokvario, nakon čega je otišao da potraži mehaničara. Mladića su oko 13 sati snimile kamere na naplatnoj rampi, a potom i pred jednim auto-servisom, nakon čega mu se izgubio svaki trag.

Ostavio automobil, pa nastavio peške

Automobil je pronađen nedaleko od naplatne rampe, prozor na vozilu bio je spušten, unutra su bile njegove lične stvari i telefon, a mladić je otišao peške, samo sa torbicom u ruci. Plavokosi mladić je u trenutku kada je nestao nosio sivi duks, crnu trenerku i patike "džordanke".

Istog dana javio se jedan stariji čovek sa tvrdnjom da je video mladića sa tim opisom, ispričali su u porodici nestalog mladića, a juče je pozvao još jedan čovek sa tvrdnjama da ga je video kod - Kovina.

- Zvao nas je prvo jedan deka i rekao da je video Mladena kako usplahireno juri peške u nekom pravcu. Danas nas je pozvao jedan čovek i rekao da ga je video kod Kovina i da se uputio u smeru ka Nišu. Taj čovek detaljno je opisao njegov izgled i šta je nosio od odeće i to sve se detaljno poklapa. I taj čovek je ispričao da je mladić kojeg je video bio uznemiren, što nam je nelogično, jer je Mladen stabilna ličnost i nije imao većih problema, osim pritisaka oko fakulteta - ispričala je Magdalena Milojević.

Šta se sve događalo tokom 30 sati od trenutka kada se mladiću izgubio svaki trag, pa do večeras oko 21 sat kada ga je policija pronašla, ostaje da se razjasni po mladićevom povratku kući.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pronađen sin Zvonka Milojevića

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Jun.2019

Mladen Milojević (22), sin proslavljenog golmana Crvene zvezde Zvonka Milojevića, pronađen je sinoć oko 21 sat poslije više od 30 sati od nestanka.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.